Overclock sonrası bilgisayar aniden donuyor

Estellian

Kilopat
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım aniden donuyor. Sisteme O.c Yaptım 22.5 çarpan 200 frekans 1.543 voltaj 1.3200 de nb voltaj. İşlemcim fx 8320 Amd. Yardımlarınızı bekliyorum :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmışsınız ama stabiliteyi sağlayamamışsınız. İnsan bi Prime95 ile test yapar. Ama o voltaj değeriyle testten sağ çıkacağını sanmıyorum, bilgisayar doğru düzgün 5dk bile duramıyor.
Ayrıca CPU'ya voltaj verirken 1.5'i geçirmeyin.
Anakart markanızı, soğutucunuzu ve güç kaynağınızı belirtin ve BIOS ayarlarını sıfırlayın.

Herkese teşekkür ederim öncelikle Prime95 2 saatlik testi başarıyla yaptım. Virüs programı yok pcde windows 8.1 için var mı öneriniz ? Ayrıca O.C biliyorum :)

Biosu varsayılan ayarlara getirmek icin en kolay yol bilgisayari kapattıtan sonra kasayı açıp bios pilini sökmek 5 -10 dk bekledikten sonra pili yeniden takıp bilgisayarı çalıştırdığınızda anakart fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır boot için ayarlamaları yeniden yapmanız gerekir.

biosu varsayılan ayarlara getirmek icin en kolay yol bilgisayari kapattıtan sonra kasayı açıp bios pilini sökmek 5 -10 dk bekledikten sonra pili yeniden takıp bilgisayarı çalıştırdığınızda anakart fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır boot için ayarlamaları yeniden yapmanız gerekir

Yaptım kardeş. Aynı ayarlar şimdilik bişey yok pc de ama arada sırada oluyor.

- - - Güncellendi - - -

OC yapmışsınız ama stabiliteyi sağlayamamışsınız. İnsan bi Prime95 ile test yapar. Ama o voltaj değeriyle testten sağ çıkacağını sanmıyorum, bilgisayar doğru düzgün 5dk bile duramıyor.
Ayrıca CPU'ya voltaj verirken 1.5'i geçirmeyin.
Anakart markanızı, soğutucunuzu ve güç kaynağınızı belirtin ve BIOS ayarlarını sıfırlayın.

Anakart Asus M5A97 r2.0 , Soğutucu CM T4 Güç kaynağı 600w 80+ xilience marka.

Ekran kartının ayarları uzerinde oynamalar yaptın mı? Yaptiysan ayarları eski haline getir ya da driveri tamamen kaldırıp yeniden yükle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı