zuxxypat Femtopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Overclock yaptiktan sonra bilgisyar bir anda kapandi. Açtım BIOS'a kadar geldim ayarları sifirlayamadi. Kasayi açmadan nasıl sıfırlayabilirim?
Overclock yaptiktan sonra bilgisyar bir anda kapandi. Açtım BIOS'a kadar geldim ayarları sifirlayamadi. Kasayi açmadan nasıl sıfırlayabilirim?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.412 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 BIOS pilini çıkartıp bekleyerek. Veya sıfırlama için kullanılan pinler var onları da kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BIOS pilini çıkartıp bekleyerek. Veya sıfırlama için kullanılan pinler var onları da kullanabilirsiniz.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 17 Aralık 2022 #3 Kennisgeving voor omleiding Artı 0 Eksi
KS KS zuxxypat Femtopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 UruxUs dedi: BIOS pilini çıkartıp bekleyerek. Veya sıfırlama için kullanılan pinler var onları da kullanabilirsiniz. Eki Görüntüle 1605727 Genişletmek için tıkla... Oda soğuktu 5 dakika bekledim kasa soğudu BIOS'a kadar geldim ayarları geri çektim oldu gene de teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: BIOS pilini çıkartıp bekleyerek. Veya sıfırlama için kullanılan pinler var onları da kullanabilirsiniz. Eki Görüntüle 1605727 Genişletmek için tıkla... Oda soğuktu 5 dakika bekledim kasa soğudu BIOS'a kadar geldim ayarları geri çektim oldu gene de teşekkür ederim hocam.