Overseer.exe virüs müdür?

565148

Decapat
Avast logosu olan bu dosya bilgisayarımın "C:\Windows\OEM\CustomizationFiles" kısmında yer alıyor. Bir anda Görev Yöneticisi disk %100 yapmaya başladı ve Chrome yanıt vermedi baktığımda bu dosya vardı. (Not: Avast falan kurmadım bilgisayarda keysiz Malwarebytes kurulu)

Hayır, panik olacak bir şey yok

1691616255068.png

Hayır, panik olacak bir şey yok.

Eki Görüntüle 1896656

Dediğim gibi kendi dosyasında olsa tamamdır fakat olduğu yer "C:\Windows\OEM\CustomizationFiles"

Virüs programının dosyasında virüs olmazdır umarım.

Dediğim gibi kendi dosyasında olsa tamamdır fakat olduğu yer "C:\Windows\OEM\CustomizationFiles"

Bilgisayarda bazı şeyleri kontrol eden bir sistem programıdır kendisi. Tabii ki böyle isimlerle virüsler bilgisayara sızabiliyor fakat öyle bir şey olsaydı elbette ki uyarı verirdi antivirüs.

Bir daha Malwarebytes çalıştırayim taramak için bakalım ne diyecek.

Avast logosu olan bu dosya bilgisayarımın "C:\Windows\OEM\CustomizationFiles" kısmında yer alıyor. Bir anda Görev Yöneticisi disk %100 yapmaya başladı ve Chrome yanıt vermedi baktığımda bu dosya vardı. (Not: Avast falan kurmadım bilgisayarda keysiz Malwarebytes kurulu)
Bendede bu sorun vardı, AVG Antivirüs kullanıyorum. Avast ile ortaklar AVG desteğine başvurduğumda ise eski bir güncelleme dosyasıdır silin gitsin dediler. C:\Recovery\AutoApply\CustomizationFiles bende böyle bir konumda bulunuyordu. Ancak Avast kurmadan böyle bir şey olması garip, ben AVG kullanıyorken böyle bir dosya vardı. Zaten bu saat sonra AVG ve Avast firmalarına güvenmiyorum direkt AVG'yi pasif modda kullanıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı