Overwatch 2'ye Türkçe dil desteği geldi!

Evet beklenen an, 2. Türkçe dil destekli Blizzard oyunu da geldi. Üstelik sadece alt yazı değil dublaj da eklenmiş. Battle.net üzerinde oyunun sayfasından play butonunun yanındaki çarka basıp modify install derseniz açılan pencereden Türkçe dili görebilirsiniz. Text ve Speech kısmını Türkçe olarak seçmeniz gerekmekte. Şahsen uzun süredir bekliyordum ve sonunda nasip oldu. Umarım dublaj işini iyi yapmışlardır. :)

Not: 35 GB indirme yapmaya gerek yok. Ek indirmesi bulunmuyor. Dublaj şu anlık yok.

1689213139909.png

Ekran Görüntüsü (11).png

Gelse güzel olurdu. Platform olayına bakarsak EA ve Ubisoft'un da kendi platformu var ama Steam'de de varlar.

Blizzard'ın kendi ekosistemi var ve EA ve Ubisoft gibi sonradan launcher olayına girmediler.

Battlenet 1996'da, Steam ise 2003'de kuruldu düşün öyle eski.

Blizzard'ın kendi ekosistemi var ve EA ve Ubisoft gibi sonradan launcher olayına girmediler.

Battlenet 1996'da, Steam ise 2003'de kuruldu düşün öyle eski.
Kendi sistemleri diğerleri kadar kötü değil ama Steam'in verdiği çoklu platform desteği maalesef yok. Belki ileride Steam Deck kullanıcıları için getirebilirler diye umudum var.

Kendi sistemleri diğerleri kadar kötü değil ama Steam'in verdiği çoklu platform desteği maalesef yok. Belki ileride Steam Deck kullanıcıları için getirebilirler diye umudum var.

Ben severek kullanıyorum, aslında Overwatch özelinde çoklu platform işlevsel olur bunların çoğu oyunu PC tabanlı.

Overwatch da ne kadar Blizzard için önemli olmaya devam eder meçhul, Warcraft ve Starcraft'ı diriltmeleri lazım Diablo gibi.

@RecepBaltaş'ıSevenİnsan Ubisoft tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı. Steam'i kötüleyip batmanın eşiğindeyken tekrardan Steam'e dönüyorlar. Bu doğrudan iki yüzlülüktür :D EA Play bile Steam ile başa çıkamamışken Ubisoft dandik tekrar oyunlarıyla kafa tutmaya çalıştı. Sonucunda da hüsran oldu, Battlenet platform işiyle uğraşsaydı Steam'e rakip olabilecek tek platformdu. Şahsen öyle düşünüyorum. @kino'nun da belirttiği gibi Steam'den de eski.

Valorant'ın Steam çıkışı yokken Overwatch'ınkini beklememek lazım.
Valorant direkt CS'ye rakip olduğu için gelmiyor diyebiliriz. Overwatch TF2'ye karşılık sayılabilir ama Valve TF2 ile uğraşmıyor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı