Overwatch 2'ye Türkçe dil desteği geldi!

Evet beklenen an, 2. Türkçe dil destekli Blizzard oyunu da geldi. Üstelik sadece alt yazı değil dublaj da eklenmiş. Battle.net üzerinde oyunun sayfasından play butonunun yanındaki çarka basıp modify install derseniz açılan pencereden Türkçe dili görebilirsiniz. Text ve Speech kısmını Türkçe olarak seçmeniz gerekmekte. Şahsen uzun süredir bekliyordum ve sonunda nasip oldu. Umarım dublaj işini iyi yapmışlardır. :)

Not: 35 GB indirme yapmaya gerek yok. Ek indirmesi bulunmuyor. Dublaj şu anlık yok.

1689213139909.png

Ekran Görüntüsü (11).png

Evet beklenen an, 2. Türkçe dil destekli Blizzard oyunu da geldi. Üstelik sadece alt yazı değil dublaj da eklenmiş. Battle.net üzerinden play butonunun yanındaki çarka basıp modify install derseniz açılan pencereden Türkçe dili görebilirsiniz. Text ve speech kısmını Türkçe olarak seçmeniz gerekmekte. Şahsen uzun süredir bekliyordum ve sonunda nasip oldu. Umarım dublaj işini iyi yapmışlardır. :)

Not: 35 GB indirme yapmaya gerek yok. Ek indirmesi bulunmuyor. Dublaj şu anlık yok.

Eki Görüntüle 1859900

Eki Görüntüle 1859901

Sonunda. İlk çıktığı günden beri oyunyorum. Seslendirmeleri cok merak ediyorum.

Oyunda aslında dublaj varmış ancak bir sorundan ötürü aktif değilmiş sanırsam, geliştiriciler sorunu çözeceğiz demişler birkaç kişiden duyduğuma göre.

İnvansion ile birlikte gelir mi hocam?

Blizzard'in yine saçma salak yaptığı iş yüzünden Steam'de Türkçe dil desteği kullanılamıyor. Türkçe oynamak istiyorsanız Battle.net'ten oyunu oynamak zorundasınız. Biz oyuna dublaj ne zaman gelir diye beklerken herifler daha Steam sürümüne Türkçe dil desteği getirmiyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı