Overwatch Simgeleri Ne Anlama Geliyor?

• Konuyu başlatan MKÖ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.310

MKÖ

Kilopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ScreenShot_16-09-03_02-02-03-000.jpg

Arkadaşlar Overwatch'ta sol üst köşede bazı şekiller çıkıyor. O şekiller ne anlama geliyor bir bilgilendirecek var mı? Bunlar ne anlama geliyor bulamadım hiçbir yerde yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de çıkıyor çözemedim.Ama büyük ihtimal bağlantı ile ilgili ya da ping çünkü başka bir şey mantıklı durmuyor.

Bende de çıkıyor çözemedim.Ama büyük ihtimal bağlantı ile ilgili ya da ping çünkü başka bir şey mantıklı durmuyor.
kardşeim üstteki şekli görünce PSU mu yetersiz kalıyor diye düşünüyorum şimşek şekli falan var üstünde. Sonra diyorum ne alaka oyun üzerinden göstermesi diyorum kendi kendime :D.

Sağ üstte kimin kimi öldürdüğüne dair bilgi veren bir tablo gelmiş. Az önce oyuna girdiğimde bu şekilde birşey ile karşılaşmadım. Bir ayarı mı açmak gerekiyor görebilmek için ? (n)

Sağ üstte kimin kimi öldürdüğüne dair bilgi veren bir tablo gelmiş. Az önce oyuna girdiğimde bu şekilde birşey ile karşılaşmadım. Bir ayarı mı açmak gerekiyor görebilmek için ? (n)
ayarlardan açmalısın bendede ilk başta açık değildi sonrada açtım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı