Overwatch vs Battlefield 1

Teşekkür ederim o önerdiğiniz oyunda gayet güzele benziyor. Ancak battlefield 1 fazla göremiyorum online oynayanları artık sanki fazla tutmadı gibi. Aklımda fifa 17'de var ancak oda hile var diyorlar başka bildiğiniz kaliteli oyun varmı ?
Tom Clancy's Rainbow Six Siege'yi oynamadıysan bunada bakabilirsin. (Online)

Teşekkür ederim o önerdiğiniz oyunda gayet güzele benziyor. Ancak battlefield 1 fazla göremiyorum online oynayanları artık sanki fazla tutmadı gibi. Aklımda fifa 17'de var ancak oda hile var diyorlar başka bildiğiniz kaliteli oyun varmı ?
Battlefield 1 tutmadı mı:tırnak: Dostum kim söylediyse ağır sallamış. Call of Duty infinite warfare'in satışını önemli ölçüde azaltmış bir oyundan bahsediyorsun şuan. Oyundan tatmin olmamak imkansız gibi.

Battlefield 1 fazla tutmadı mı? Şu an da en fazla oynanan çok oyunculu oyunların başında geliyor.
Battlefield 1 tutmadı mı:tırnak: Dostum kim söylediyse ağır sallamış. Call of Duty infinite warfare'in satışını önemli ölçüde azaltmış bir oyundan bahsediyorsun şuan. Oyundan tatmin olmamak imkansız gibi.
Arkadaşlar tutmadı derken yani mesela yeni bir oyun çıkınca youtube videolarla sürekli seri yaparlardı ancak bakıyorum ekim aylarında herkes en fazla 1 video atmış yani o açıdan dedim. :)

Farklı önerisi olanlar konuya yorum yapabilir.

Güncel

Hocam Battlefield 1 oynayan biri olarak şuan bütün sunucular sürekli dolu. Oyunun en büyük artısı grafikleri ve oynanışı. İkinci olarak Titanfall 2 önerebilirim hızlı ve seri oyun istiyorsan tam sana göre olabilir ama grafik olarak Battlefield'e yaklaşamaz. Battlefield 1'i indirimdeyken 130 tl almıştım şuan bende Battlefield 1 Premium Pass alsam mı diye düşünüyorum.

Hocam Battlefield 1 oynayan biri olarak şuan bütün sunucular sürekli dolu. Oyunun en büyük artısı grafikleri ve oynanışı. İkinci olarak Titanfall 2 önerebilirim hızlı ve seri oyun istiyorsan tam sana göre olabilir ama grafik olarak Battlefield'e yaklaşamaz. Battlefield 1'i indirimdeyken 130 tl almıştım şuan bende Battlefield 1 Premium Pass alsam mı diye düşünüyorum.
Boşuna para vermeyin. Hesabı kasın. Öyle daha eğlenceli olur.

Haklısınız bende dün yayın falan izledim güzel bir oyun. 2 Oyun için bütçem var 1. sinde battlefield 1 olarak karar kıldım. 2. si overwatch veya rainbow six siege düşünüyorum. Eğerki rainbow alırsam football manager 2017'yede para kalıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı