OwO benzeri Discord botu için özellik önerisi

arda.nb01

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Discord botu kodluyorum şu an öğrenmek amacıyla OwO botu gibi bir minigame botu yapıyorum. Ama OwO'daki bazı özellikler saçma geliyor. Sizin önerileriniz var mı? Mevcut komutlar:

JavaScript:
 { name: 'bank', description: 'toplam paranıza bakar.' },
 { name: 'dükkan', description: 'dükkana bakar(bakımda)' },
 { name: 'gönder', description: 'bir kullanıcıya para gönderir' },
 { name: 'kayıt', description: 'kayıt olmanızı sağlar ve 10k para hediye edilir' },
 { name: 'iste', description: 'oyuncudan para ister' },
 { name: 'kasa', description: 'kasa açar (bakımda)' },
 { name: 'kumar', description: 'yazı tura mantığı' },
 { name: 'ödül', description: 'günlük ödül almanızı sağlar' },
 { name: 'liderlik', description: 'sıralama gösterir ' },
 { name: 'satınal', description: 'dükkandaki öğeleri satın alır (beta)' },
 { name: 'slot', description: 'slot mantığı' },

Öncelikle OwO benzeri hiçbir botun tutmayacağını çünkü taklitlerin aslını yücellttiğini söylemek isterim.
Başka bir kullanıcıyla ortaya para koyup savaşma sistemi eklenebilir.
Profil kodu eklenebilir, mağazadan profil fotoğrafı vs satın alınabilir ya da opsiyonel olarak Discord pp'si eklenebilir.
Kasaları açmadan satma mantığı eklenebilir kötü ödüllerin bir tık üstü para verir.

Öncelikle OwO benzeri hiçbir botun tutmayacağını çünkü taklitlerin aslını yücellttiğini söylemek isterim.
Başka bir kullanıcıyla ortaya para koyup savaşma sistemi eklenebilir.
Profil kodu eklenebilir, mağazadan profil fotoğrafı vs satın alınabilir ya da opsiyonel olarak Discord Pp'si eklenebilir.
Kasaları açmadan satma mantığı eklenebilir kötü ödüllerin bir tık üstü para verir.

Haklısınız gibi hocam fakat OwO'dan anlamayan bende dahil birçok arkadaş olduğunu düşünüyorum. Anlamayan derken karışık ve fazla İngilizce bilmeyen demek istedim. Öneriniz güzel teşekkür ederim iyi günler.

Yeni konular

Geri
Yukarı