Oynarken en çok küfür ettiğiniz oyun

LoL'deki gibi karşımızdaki oyuncuya değil direkt oyunun kendisine, yapımcısına hakaret ettiğiniz oyunlar. Oynarken sizi fıtık eden o lanet oyunun adını verin bana. Ben en çok PES kariyer oynarken yapay zeka yüzünden Konami'ye sayar söverim.
CS:GO , hile olasılığı çok fazla.
 
COD:WARZONE. Hayatımda bunun kadar kanser eden bir başka oyun oynamadım. 5 yıl lol oynadım ama bu oyundaki kadar ebleh takım arkadaşları hiç gelmedi. Yasuo alıp bilerek feedleyen kişiler bile bu oyunda size gelen takım arkadaşlarından daha zekidir.
 
Yıl: 2012 Ay: Kasım Oyun: Dark Souls Prepare to Die Edition İstemsiz küfürler silsilesi. Oyun oynayan birisi değilseniz, eliniz hiç yatkın değilse, ben sinirli biri değilim diyorsanız, açın oynayın. ( Bütün seriyi bitirdim, özellikle Sekiro için iş yerinden rapor almıştım. Oyun oynamam ama bu seri başka bir şey. Bu seri başka seri )
 
LoL'deki gibi karşımızdaki oyuncuya değil direkt oyunun kendisine, yapımcısına hakaret ettiğiniz oyunlar. Oynarken sizi fıtık eden o lanet oyunun adını verin bana. Ben en çok pes kariyer oynarken yapay zeka yüzünden Konami'ye sayar söverim.

PC tarafında GTA Vice City, o helikopter görevini koyanın mezarına kuşlar tükürsün 😅

Mobil tarafda PUBG Mobile.
Oyunun sövülmeyecek yanı yok :D

Ban yemeden hakaret kullanma challenge 🤣
 
Şakasına edilen küfürler dışında hiç bir yapımcıya ciddi küfretmedim; ta ki Half-Life 2 Episode: 1'in sonundaki tren bölümünü oynayana kadar. Üzgünüm Gabe; kulakların hala çınlıyor olmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı