Oynayıp adını hatırlamadığımız oyunlar

Benim bulamadığım oyun yeni çıkmıştı muhtemelen.
Platform oyunu gibiydi ancak karakterimiz bir vikingti ve dövüşler çok iyi gözüküyordu. Görünümü yandan görünümlüydü. Çok canlı renkler kullanılmıştı.
 
Eskiden kuzenimle bir sinek benzeri bir şeyi kontrol ederek şehirde gezerdik. O kadar çok zevk alırdık ki başından kalkmazdık ama hayatımda başka hiçbir yerde görmedim.
 
Çocukken psde bir oyun oynamıştım.1 veya 2 tam hangi serisiydi psnin bilmiyorum.Oyun bir labaratuvar gibi bir yerde başlıyordu. Karakterimiz erkekti karakterimizi değiştirebiliyormuyduk hatırlamıyorum. Oyun 3.şahıs bakış açılıydı.Bulunduğumuz haritada tren vardı trene binemiyorduk.Trenin olduğu bölgeye gittiğimiz zaman havanın turuncu ve tonları rengi olduğunu söyleyebilirim.Trenin olduğu haritanın karşısında mavi renkli bir düşman vardı bize bişey fırlatıyordu.Labirent gibi bir oyundu labatuvar tarzı kapılar vardı.Kapılardan içeriye girip blokların arkadasındaki mavi renkli düşmanları öldürüyorduk.Düşmanları öldürmek için yanlarına gidiyorduk.Hareket etmiyorlardı Hatırladığım kadarıyla silahımız yoktu.İçeriye girdiğimiz her oda başka bir odaya doğru çıkıyordu.Oyunu bir türlü bitirememiştim.Oyunun sonunu görmek için afk bırakıyordum.Karakter oyunun sonunda açık alana çıkıyordu elinde silah olması lazım.Oyunu bir türlü bulamadım. Çeşitli PS oyunlarını gösteren YouTube kanallarını aramaya başladım fakat ona yakın tarz bir oyun bulamadım.Hatırlayanınız varsa buna benzer bir oyun bile biliyorsanız düşünmeden yazabilirsiniz.
 
Küçükken abimle oynardık. Böyle 2D oyundu bakış açısı olarak mario gibi düşünün. Bir robottuk arada bir testere oluyor dönerek saldırıyorduk. Senelerdir arıyorum bulamadım. Sanırsam Win95 oyunuydu.

Bir de telefonda oynadığım bir oyun vardı. Küçük çocuklar vampirin şatosuna giriyor vampir sarımsak olan odalara giremiyor onunla karşılaşmadan kaçıp üst katlara falan gidiyorduk eğer vampir bizi fark ederse kaçıp sarımsaklı odalara falan gidiyordum. Biraz anahtar falan bulmalı bulmaca oyunu gibiydi.
 
Son düzenleme:
Yarış oyunuydu, farklı zorluklarda bir sürü harita vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Formula 1 aracı sürüyorduk farklı bir araç veya araçlarda olabilir. Ters falan gidiyordun, bir yerden bir yere uçuyordun güzel oyundu.

Trackmania serisi.
 

Geri
Yukarı