Oynucaz.com'dan Alınan CS:GO Sunucusuna Girilmiyor

Ahmet Uygur

Hectopat
Oynucaz.com'dan 30 TL'ye CS:GO serveri aldım. Ama servere girince 'Oyun sunucusuna bağlanılamadı' diyor. Servere giremiyorum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntı bendede var. 30 TL'ye aldığım servere girmedi, mesaj attım, 6 gün uzatıp uzatıp durdular en sonunda "Sorununuz çözüldü sunucuya giriyor, hatamızı telafi etmek için +6 gün ekledik" dediler ama hala girmiyor. Bende artık uğraşmıyorum sürenin bitmesini bekliyorum başka yerden alacağım.

Merhaba, ben Oynucaz.Com un sahibi Onur Atacık.

Belirttiğiniz tarih aralığında makinalarımızda centos 7 ye geçiş işlemleri için veri yedekleme yapılıp, format atılıp ardından veriler geri yüklenmiş ve serverlar aktif edilmişti. Her 1 server 20 gb den fazla olması sebebiyle bu işlem uzun sürmüştü ve başarıyla tamamlanmıştı.

Yaptığımız çalışmayla beraber yeni işlemcilerimize geçiş yaptık ve alt yapımızı güçlendirdik. Bu süreç boyunca kesinti yaşadığımız doğrudur fakat sosyal medya hesaplarımızda bunun bilgisini vermiştik. Aynı zamanda ticket ve telefon desteğimizi bir an olsun kesmedik ve müşterilerimize gerekli bilgiyi verip yaşanan kesinti süresini + 2 gün daha tüm müşterilerimizin hesaplarına ekledik.

2004 yılından beri bu işi severek yapıyoruz ve her geçen gün teknolojiye ayak uydurup sistemlerimize yansıtmaya çalışıyoruz.

Yaşadığınız mağduriyetle alakalı size ücretsiz olarak 1 ay cs go server vermek istiyoruz. Lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Çok teşekkürler.

Merhaba, ben Oynucaz.Com un sahibi Onur Atacık.

Belirttiğiniz tarih aralığında makinalarımızda centos 7 ye geçiş işlemleri için veri yedekleme yapılıp, format atılıp ardından veriler geri yüklenmiş ve serverlar aktif edilmişti. Her 1 server 20 gb den fazla olması sebebiyle bu işlem uzun sürmüştü ve başarıyla tamamlanmıştı.

Yaptığımız çalışmayla beraber yeni işlemcilerimize geçiş yaptık ve alt yapımızı güçlendirdik. Bu süreç boyunca kesinti yaşadığımız doğrudur fakat sosyal medya hesaplarımızda bunun bilgisini vermiştik. Aynı zamanda ticket ve telefon desteğimizi bir an olsun kesmedik ve müşterilerimize gerekli bilgiyi verip yaşanan kesinti süresini + 2 gün daha tüm müşterilerimizin hesaplarına ekledik.

2004 yılından beri bu işi severek yapıyoruz ve her geçen gün teknolojiye ayak uydurup sistemlerimize yansıtmaya çalışıyoruz.

Yaşadığınız mağduriyetle alakalı size ücretsiz olarak 1 ay cs go server vermek istiyoruz. Lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Çok teşekkürler.
Mesajınızı yeni gördüm.Destekten bir mesaj attım.Oradan iletişime geçebiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı