Oyun anı yakalama programı önerisi

İnsights programı sesleride kayıt alıyor mu?

İnsights programı sesleride kayıt alıyor mu?

Evet ama Valorant PUBG LoL vs gördüm seçenekler sınırlı ama oynayacağınız oyunlar vardır belki.

Valorant'ta her vurduğun adamı video çeken bir program vardı. Aklıma gelmedi.

İnsights outplayed.

Ben tüm maç boyunca oynayıp en son uygulamaya bakmak istiyorum. Tüm önemli anları kayıt etmesi önemli benim için.

Sadece Valorant istemiyorum. Örnek verdim. Çoğu Online oyuna desteği olsun yeter.

OBS kullanın o zaman hocam.

Evet ama Valorant PUBG LoL vs gördüm seçenekler sınırlı ama oynayacağınız oyunlar vardır belki.

İnsights outplayed.

OBS kullanın o zaman hocam.

OBS oyun yakalaması var mı?

Valorant'ta her vurduğun adamı video çeken bir program vardı. Aklıma gelmedi.
"BUFF" olabilir mi dediğiniz uygulama? @NorinRadd BUFF kullanabilirsiniz ne zaman adam öldürdüğünüzü vb onları bile gösteriyor aynı zamanda küçük ödüller kazandıran bir uygulamadır kendisi. Tam ismi BUFF olmayabilir kayıt kısmının ancak BUFF'u indirirken orada bir kaç tane daha uygulama olması lazım. Kesinlikle öneriyorum.

Hangi oyunları destekliyor?

Hangi oyunları destekliyor?
Tüm oyunları kayıt alabiliyorsunuz. Hatta direkt olarak masaüstü kaydı bile yapabiliyor uygulama. Öldüğün ya da öldürdüğün yeri destekleyen kısımlarda
Valorant
Rocket league
Minecraft
CS:GO
Gibi gibi daha çok fazla var.

Buyurun link de bu.

Çoğu FPS veya MOBA oyunlarda bu öldürdüğün ve öldüğün yerleri gösteren destek var uygulamada. Bir ara bayağı bir popülerdi Rocket League oynarken kullanıyordum ben de.

Ooo çok iyiymiş sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…