İnsights programı tüm oyunu kaydeder sana özel olarak işaretler koyar nerede öldün nerede kill aldın nerede asisst yaptın bunları kesip kaydedebilirsin ayrıca.
Çoğu Online oyunu kaydetmek istiyorsan OBS kullanabilirsin.
"BUFF" olabilir mi dediğiniz uygulama? @NorinRadd BUFF kullanabilirsiniz ne zaman adam öldürdüğünüzü vb onları bile gösteriyor aynı zamanda küçük ödüller kazandıran bir uygulamadır kendisi. Tam ismi BUFF olmayabilir kayıt kısmının ancak BUFF'u indirirken orada bir kaç tane daha uygulama olması lazım. Kesinlikle öneriyorum.
"Buff" olabilir mi dediğiniz uygulama? @NorinRadd buff kullanabilirsiniz ne zaman adam öldürdüğünüzü vb onları bile gösteriyor aynı zamanda küçük ödüller kazandıran bir uygulamadır kendisi. Tam ismi buff olmayabilir kayıt kısmının ancak Buff'u indirirken orada birkaç tane daha uygulama olması lazım. Kesinlikle öneriyorum.
Tüm oyunları kayıt alabiliyorsunuz. Hatta direkt olarak masaüstü kaydı bile yapabiliyor uygulama. Öldüğün ya da öldürdüğün yeri destekleyen kısımlarda
Valorant
Rocket league
Minecraft
CS:GO
Gibi gibi daha çok fazla var.
Join Buff’s gamer rewards. Earn Buffs by playing Valorant, Fortnite & over 2,000 other games. Redeem for gift cards, gaming gear, Steam keys.
www.buff.game
Buyurun link de bu.
Çoğu FPS veya MOBA oyunlarda bu öldürdüğün ve öldüğün yerleri gösteren destek var uygulamada. Bir ara bayağı bir popülerdi Rocket League oynarken kullanıyordum ben de.
Tüm oyunları kayıt alabiliyorsunuz. Hatta direkt olarak masaüstü kaydı bile yapabiliyor uygulama. Öldüğün ya da öldürdüğün yeri destekleyen kısımlarda.
Valorant.
Rocket League.
Minecraft.
CS:GO
Gibi gibi daha çok fazla var.