Oyun anı yakalama programı önerisi

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
NVIDIA'nın uygulaması var ama Valorant'ta falan yok. Bana güzel her önemli anı yakalayabilen bir uygulama önerebilir misiniz?

NVIDIA'nın uygulaması var ama Valorant'ta falan yok. Bana güzel her önemli anı yakalayabilen bir uygulama önerebilir misiniz?

Fotoğraf çekmek isterseniz: Windows Logosu+Printscreen şeklinde yapabilirsiniz. Belgelerden resimlere tıkladığınız zaman ekran fotoğrafları diye bir şey çıkar. Video ise bilmiyorum.

GeForce Experience üzerinden "anında yeniden oynatma" bölümünü açarak son dakikaları kayıt edebiliyorsunuz.
NVIDIA istemiyorsanız Insights Capture - Record & Review Made Easy

Ben tüm maç boyunca oynayıp en son uygulamaya bakmak istiyorum. Tüm önemli anları kayıt etmesi önemli benim için.

Valohunt overwolf üzerinden indirebilirsin.

Sadece Valorant istemiyorum. Örnek verdim. Çoğu Online oyuna desteği olsun yeter.

Ben tüm maç boyunca oynayıp en son uygulamaya bakmak istiyorum. Tüm önemli anları kayıt etmesi önemli benim için.

Sadece Valorant istemiyorum. Örnek verdim. Çoğu Online oyuna desteği olsun yeter.

İnsights programı tüm oyunu kaydeder sana özel olarak işaretler koyar nerede öldün nerede kill aldın nerede asisst yaptın bunları kesip kaydedebilirsin ayrıca.

İnsights programı tüm oyunu kaydeder sana özel olarak işaretler koyar nerede öldün nerede kill aldın nerede asisst yaptın bunları kesip kaydedebilirsin ayrıca.

Çoğu Online oyunu kaydetmek istiyorsan OBS kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı