Oyun arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar Steam'de 91e yakın oyunum var. Onun dışında Valorant da oynuyorum. Divinity original sin 2, Rainbow6, red Dead Online gibi birçok oyuna sahibim. Genelde 13.00 gibi oynamaya başlıyorum ve sıkılana kadar oynuyorum. 16 yaşındayım ve Ankara'dayım.

CS:GO nfsu2 NFS MW 2005 CS1.6 CoD2 CoD4 CoD MW2 Battlefield bad Company 2 MTA desinty 2
 
Arkadaşlar Steam'de 91e yakın oyunum var. Onun dışında Valorant da oynuyorum. Divinity original sin 2, Rainbow6, Red Dead Online gibi birçok oyuna sahibim. Genelde 13.00 gibi oynamaya başlıyorum ve sıkılana kadar oynuyorum. 16 yaşındayım ve

Arkadaşlar Steam'de 91e yakın oyunum var. Onun dışında Valorant da oynuyorum. Divinity original sin 2, Rainbow6, Red Dead Online gibi birçok oyuna sahibim. Genelde 13.00 gibi oynamaya başlıyorum ve sıkılana kadar oynuyorum. 16 yaşındayım ve Ankara'dayım.
kanka okulun falan yok mu senin? her gün böyle geçmez gibi
 
Biraz geç cevap verdiniz bence konuyu okul açık değilken açmıştım. Ders çalışıyorum gayet ve iyi de bir lisedeyim. Bu zamanlarda genelde akşam 8'de oyuna giriyorum ve uykum gelene kadar takılıyorum.
tabi bu normal, ama evet kusura bakmayın. eylül görünce bir an okul açıkken yazdığını düşünmüştüm. bu arada biraz değil baya geç cevap verdim :d
gerçi bilgisayarım olaydı lisede ben de senin gibi olurdum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı