Oyun arkadaşı arıyorum

tkg

Picopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
100
Merhaba ben arkadaş arıyorum bana uygun olduğunu düşünen biri var mı?
Yaş12.
Maddi durum orta.
PC durumu bütün oyunları kaldırıyor.
Hikayeli oyunları seviyorum Online oyunları da seviyorum.
Oynadığım oyunlar Roblox Half-Life 2 mineckraft CraftRise Steam hesabımda birçok oyun var co-op oyun oynamak istiyorum biriyle bir de bir konuya aşırı bağlı biriysen lütfen bana ulaşma teknoloji ve yazılım ve oyunlara ilgim var ileri görüşlü mantıklı düşünmeye ve çoğu konuda tarafsızım PC durumu iyi yani çoğu oyunu kaldırsın olsun ve az küfretsin ve iyi birisi olsun yeter. Alay etmeyen konuşma kile vb gibi şeylere eğer PC'in iyi değilse gene bana ulaş bunları karşılıyorsan senle Minecraft, Roblox falan oynarız. Bir de ne yapayım "bane" ve 31" gibi şakaların suyunu çıkartma lütfen. Bir de sizin fikirlerinize konuşmanıza asla ama asla alay etmem. Bunları genelini karşılıyorsan ne olur bana ulaş senle oyunlar oynayıp sohbet ederiz.
DC tkg#1074
 

Aguilar

Decipat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
2.241
Makaleler
1
Çözümler
40
Yer
Andalucia, Spain 1492
Iyi birine benziyorsunuz fakat Online oyun oynamiyorum pek.
Bir de maddi durumunuzu niye soylediniz? Anlamadim.

Belki karşı tarafın oynamak istediği paralı oyun olursa ve bende yoksa onu alabilirim demek için söylemiş olabilir.
 
KS
KS
tkg

tkg

Picopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
100
Iyi birine benziyorsunuz fakat Online oyun oynamiyorum pek.
Bir de maddi durumunuzu niye soylediniz? Anlamadim.

Benim eski arkadaşlarımın PCleri yoktu bende futbol falan sevmedim den bir de ben oyun olarak salıyorum ben GTA 5 oynamak istiyorum o da istiyor ama PC kaldırmamasından Minecraft oynuyoruz ya da direk oyun oynayamıyor cihazsıda benim şağlamam gerekiyor ama sanalda bu mümkün değil.
Belki karşı tarafın oynamak istediği paralı oyun olursa ve bende yoksa onu alabilirim demek için söylemiş olabilir.

Evet oy yüzden dedim biraz oyun 200 TL olmadık ça alabilirim onla oynamak için.
 

TeknolojikOyuncu

Centipat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
447
Bir Kemal Sunal filminde vardı “alo alo arkadaş arıyorum” diyorlardı, aklıma o geldi. Bence 12 yaşındaki birine göre fazla tecrübelisin, metni abine yazdırmış olabilir misin?
Ben bayağı büyüğüm, bir de LoL PUBG oynuyorum, yoksa senden iyi arkadaş olur.
 

narcopasa

Centipat
Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
271
Çözümler
1
12 yaşında git sosyalleşmeye bak oyun oynayınca eline bir şey geçmez. Biz oynadıkta ne oldu. Arkadaşlarınla gez dolaş oyunlar oyna(sokakta). Ve mümkünse Twitch izlemeyi bırak. Şimdi bu dediklerim sana saçma gelir ve dinlemezsin biliyorum ama 20 yaşına geldiğinde pişman olacaksın haberin olsun.
 

SaresPrice

Centipat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
255
Çözümler
2
12 yaşında git sosyalleşmeye bak oyun oynayınca eline bir şey geçmez. Biz oynadıkta ne oldu. Arkadaşlarınla gez dolaş oyunlar oyna(sokakta). Ve mümkünse Twitch izlemeyi bırak. Şimdi bu dediklerim sana saçma gelir ve dinlemezsin biliyorum ama 20 yaşına geldiğinde pişman olacaksın haberin olsun.
Sokağa çıkıp kendime uygun olmayan, benim standartlarımda olmayan kişilerle takılmak yerine bende oyun ve bilgisayarla uğraştım hep. Şöyle açıklayayım ; zerre pişman olmadım. Kendimi geliştirmem gereken alanları daha iyi şekilde benimsedim. Daha geniş bir çevreye sahip olma fırsatları yakaladığımda çok daha başarılı şekilde düzgün bir çevre kurdum. ortaokul-lise zamanlarındaki sınırlı çevredeki zorunlu arkadaşlarla uğraşmaktansa bunu yapmak bana çok şey kattı. Kesinlikle çok yanlış bir tavsiye. Oyun doğru oynanırsa topa tekme atmaktan daha fazla şey katar. Ben yabancı dillerimi, coğrafi ve tarih bilgimi, analiz yeteneği ve aritmetik düşünce becerisini ve bir çok şeyi oyunlardan öğrendim. Konu sahibi arkadaşa da önerimdir, ne oynayacağını ve kiminle oynayacağını bil ve keyfine bak. Ayrıca oyunun yanında bilgisayarda geçireceğin vakit sayesinde işveren taraflarında aranan kişi ol. Kendini bir çok alanda geliştir. Sende benim gibi "iyi ki çamurlu topla ayakkabı eskitmemişim" dersin.
 

narcopasa

Centipat
Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
271
Çözümler
1
Sokağa çıkıp kendime uygun olmayan, benim standartlarımda olmayan kişilerle takılmak yerine bende oyun ve bilgisayarla uğraştım hep. Şöyle açıklayayım; zerre pişman olmadım. Kendimi geliştirmem gereken alanları daha iyi şekilde benimsedim. Daha geniş bir çevreye sahip olma fırsatları yakaladığımda çok daha başarılı şekilde düzgün bir çevre kurdum. Ortaokul-lise zamanlarındaki sınırlı çevredeki zorunlu arkadaşlarla uğraşmaktansa bunu yapmak bana çok şey kattı. Kesinlikle çok yanlış bir tavsiye. Oyun doğru oynanırsa topa tekme atmaktan daha fazla şey katar. Ben yabancı dillerimi, coğrafi ve tarih bilgimi, analiz yeteneği ve aritmetik düşünce becerisini ve birçok şeyi oyunlardan öğrendim. Konu sahibi arkadaşa da önerimdir, ne oynayacağını ve kiminle oynayacağını bil ve keyfine bak. Ayrıca oyunun yanında bilgisayarda geçireceğin vakit sayesinde işveren taraflarında aranan kişi ol. Kendini birçok alanda geliştir. Sende benim gibi "iyi ki çamurlu topla ayakkabı eskitmemişim" dersin.

Ben burada sokakta yat kalk demiyorum. Sokakta oyun oynamakta insana çok şey katar öncelikle burada konu bilgisayar başında kendini geliştirmek değil bilgisayar başında oyun oynamak bu ülkede sabahtan akşama kadar Twitch'de yayın izleyip sadece oyun oynayan derslerini iplemeyen dışarı çıkamayan asosyal o kadar çok çocuk var ki ben bundan bahsediyorum hayatını çöpe atıp sokağa çık demiyorum. O kadar kendini "geliştirmişsin" ama okuduğunu hala anlamıyorsun. İyi günler.
 

Nuh Kerem

Picopat
Katılım
13 Mart 2021
Mesajlar
140
12 yaşında git sosyalleşmeye bak oyun oynayınca eline bir şey geçmez. Biz oynadıkta ne oldu. Arkadaşlarınla gez dolaş oyunlar oyna(sokakta). Ve mümkünse Twitch izlemeyi bırak. Şimdi bu dediklerim sana saçma gelir ve dinlemezsin biliyorum ama 20 yaşına geldiğinde pişman olacaksın haberin olsun.
Arkadaş var mı bir sor.
 
Yukarı