Oyun arkadaşları arıyoruz

N0rvecli

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba tekrardan böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Akşamları keyifli vakit geçirmek için oyun giriyoruz RDR2 Online GTA Online Blazing Sails BF1 vs oyunlar oynuyoruz ve ekip arkadaşı arıyoruz. Şu an 3 kişiyiz grupta aktif olarak oyun oynayan aktif şekilde oyunlara katılacaksanız iletişim adresi bırakmanız yeterlidir Valorant vesaire girmiyoruz. Pasif kalacak arkadaşlar gelmezse sevinirim iyi Sosyaller.

Merhaba tekrardan böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Akşamları keyifli vakit geçirmek için oyun giriyoruz RDR2 Online GTA Online Blazing Sails BF1 vs oyunlar oynuyoruz ve ekip arkadaşı arıyoruz. Şu an 3 kişiyiz grupta aktif olarak oyun oynayan aktif şekilde oyunlara katılacaksanız iletişim adresi bırakmanız yeterlidir Valorant vesaire girmiyoruz. Pasif kalacak arkadaşlar gelmezse sevinirim iyi sosyaller.

Yaş ortalaması kaçtır Steam hesabım: Steam Community :: kotyre

Merhaba tekrardan böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Akşamları keyifli vakit geçirmek için oyun giriyoruz RDR2 Online GTA Online Blazing Sails BF1 vs oyunlar oynuyoruz ve ekip arkadaşı arıyoruz. Şu an 3 kişiyiz grupta aktif olarak oyun oynayan aktif şekilde oyunlara katılacaksanız iletişim adresi bırakmanız yeterlidir Valorant vesaire girmiyoruz. Pasif kalacak arkadaşlar gelmezse sevinirim iyi Sosyaller.
Discord um = aruk ekleyebilirsiniz yada arkadaşlarında ekleyebilmesi adına discordunuzu paylaşabilir misiniz

Geri
Yukarı