Oyun bağımlılığım var

Gerçek hayat dışarıda. Arkadaşlarınla vakit geçir. Belli bir yaşa geldiğin zaman, o oyunlara harcadığın vakit için kendine kızacaksın.
 
Bu kadar kasmamak lazım, hayatın gerçekleriyle tanışmaya başlayınca zaten oyunlar sarmayacak. İstesen bile 1-2 saat başında durabileceksin ilerleyen zamanlarda. Sadece okulunu ve aileni aksatmadığın sürece büyük bir problem yaşamazsın.
 
Dostum bu konu hakkında profesyonel bir yardım almak en sağlıklısı olacaktır. Türü fark etmeksizin herhangi bir bağımlılık insanı çok zor durumlara düşürebiliyor.
 
Merhaba. 8 yasindan belli oyun oynuyorum bir muddet eğlenceliydi ama kontrolden ciktı. Oyunlar aklimdan atamiyorum. Full onlar aklimda dolasiyor hiç cıkmiyorlar neredeyse başımı ağritiyorlar hatta ailemle vakit bile geçiremiyorum ama o PC'nin basindan kalkip iceri gidesim bile gelmiyor. Her yere baksam aklima oyun geliyor. Muhabbetlerde bile oyun konusmakta kendimi durduramiyorum. Sizce ne yapmaliyim? Kendimi nasıl durduracağım çözemedim. Aklimdan çıksinlar istiyorum.

Bilenler bilir. Ben 12 yaşındayken CoD serisinde ölen soap, ghost, sandman için kendimi o kadar kaptırdım ki. Şu an 20 yaşımdayım ve bazen otobüste cam kenarı denk geldiği zaman başımı yaslarım ve onlar için üzülürüm. Çok enteresan bir şey.
 

Geri
Yukarı