Steam Oyun başarımları nasıl %100 yapılır?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Medikal
Selam dostlar, bir şey merak ediyorum. Bazı profillere bakıyorum çoğu oyun hatta neredeyse hepsi %100 başarımlı oyunlar. Bunları gerçekten oturup tek tek mi yapıyolar yoksa başka bir yöntemi mi var başarım kasmanın? Geçen birinin gördüm burada profilini 300 mü 500 mü ne başarımı var, oyunu %100 yapmış adam hani bana çok inandırıcı gelmedi 33 saat oynayıp o kadar başarımı yapabilmesi. Bunu bir sorayım dedim şimdiden teşekkürler.

Steam Achievement Manager gibi programlarla istediğiniz oyunu direk Full başarım yapabiliyorsunuz. Ama önermem herhangi bir Steam info sitesinde anlaşılıyor. Kolayca anlaşılıyor zaten hile olduğu.

Selam dostlar, bir şey merak ediyorum. Bazı profillere bakıyorum çoğu oyun hatta neredeyse hepsi %100 başarımlı oyunlar. Bunları gerçekten oturup tek tek mi yapıyolar yoksa başka bir yöntemi mi var başarım kasmanın? Geçen birinin gördüm burada profilini 300 mü 500 mü ne başarımı var, oyunu %100 yapmış adam hani bana çok inandırıcı gelmedi 33 saat oynayıp o kadar başarımı yapabilmesi. Bunu bir sorayım dedim şimdiden teşekkürler.
Öncelikle profildeki oyuna göre değil, oynadığı oyunlardaki başarım kazanma oranı görünür profilde. Ayrıca arkadaşların dediği gibi 3. taraf yazılımlarla hem başarımlar kazanabilir hem de kart kasabilirsiniz. Ben kesinlikle önermiyorum ve kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı