Oyun bilgisayarı varken PS4 alınmalı mı?

Jıjoe

Hectopat
Daha fazla  
PS4 almak istiyorum ama aslında kararsızım, şu an gayet iyi bir PC'ye sahibim. Ama arkadaş grubum yok ve oyun bulmakta da çok zorluk çekiyorum. Uncharted, The Last Uf Us gibi oyunları çok seviyorum zaten eğer alırsan ilk iş Uncharted serisini bitirmek olacak. Bir de FIFA 18 alırım ama değer mi konusunda da çok kararsızım. Bir dünya oyun olmasına rağmen Rainbow Six Siege, GTA 5, CS:GO'dan başka oyun sarmıyor. Sizin tavsiyeniz nedir? Onun için açtım bu konuyu. Uncharted, The Last Of Us, Horizon gibi oyunlar PS4'e gelmeye devam edecekse bunun gibi oyunlar varsa (oyunlar hakkında pek bir bilgim yok) alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim. Boşa para harcamayı tabii ki de istemem dediğim gibi tavsiyenizi bekliyorum. (Bilgisayar 1070'li bir sistem)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer PS4'e özel oyunları çok seviyorsan yap fakat arkadaş konusunda çok daha sıkıntı çekebilirsin. Çünkü konsol platformunda arkadaş bulmak çok zor ve zahmetli bir iş. PS4 kullanan biri olarak arkadaş eklemek olsun, mesaj yazmak olsun, zahmetli ama Headset alırsan o kadar sıkıntı çekmezsin.

Yukarıda arkadaşın bahsettiği bütün sıkıntıların çözümleri var, PS4'te arkadaştan ziyade yoldaş kazanırsın, oyun sırasında insanlarla tanışma, ekleşme durumları çok oluyor.
PS4 alırsın arkana yaslanıp oyunlarını rahat rahat oynarsın, özel oyunlarla (Uncharted Serisi, İnFamous, Last Of Us vb.) eserlerle gerçek oyun deneyimini yaşarsın, eve gelen arkadaşlarınla spor yada yarış oyunlarında rekabeti yaşarsın, kısacası çok fazla avantajı var ve konsol camiasında sanaldan bilgisayara kıyasla çok daha fazla insanla tanışırsın.

Ps4 zordur, kimsede mikrofon bulamazsın. Kitlesi genellikle 12-18 yaş arasıdır, ama nadiren de olsa 20 üstü bulursun. Kendini daha yalnız hissedersin çünkü kimseyle iletişim kuramadığın için sanki bilgisayara karşı offline oynuyormuş gibi hissedersin. PS4 güzel bir cihaz ama beklediğiniz gibi sıcak oyuncu ortamı malesef olmayacaktır. Olsa bile dediğim gibi kimse iletişim kurmak istemiyor. Ben bulmuştum çok kişi ama bir gün oynuyorlar bir gün yoklar, dediğim gibi bunları göz önünde bulundurun.

Alınmaz bence. Hiçbir şey masaüstü bir bilgisayarda oyun oynamanın tadını veremez. Hele ki hani sıradan bir açık dünya oyununda araba sürerken fren yapmak için uzun boşluk tuşunu basıyorsunuz ya işte onun zevki bir ayrı benim için.

Arkadaşlar almaya karar verdim bu akşam alıcam sizce slim mi alayım normal mi? Farkı nedir?

Akşam akşam güldürdünüz vallahi. Gamepad ile oyun oynamadığınız o kadar belli ki. Klavye ile araba sürmenin keyfinden bahsediyorsunuz burada. İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…