Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
Her şeyden önce konsol oyunculuğunun bir albenisi var. Sırf RDR 2, Last Of Ust 2 geliyor diye konsol satın alan insanlar var. Atıyorum bugün 15 bin liralık PC sahibi de olsan PS exlusive kalitesinde oyunları oynayamadıktan sonra ne anlam ifade ediyor ki. 
PC oyunculuğunun yanı sıra konsol oyunculuğuna geçiş yapmış biri olarak söylemeliyim ki verdiği keyif bambaşka. Kullanıcısını her anlamda özel hissettiriyor.
Exlusive oyunların yemede yanın da yat yani. O derece kaliteli yapımlar, gerek grafiksel gerekse de hikaye olarak. Bir çoğunda Türkçe altyazı/dublaj olması da cabası.
Spider Man, God Of War 4,RDR 2 , Days Gone, Death Stranding... gibi harika yapımlar gelecek. Bu oyunları PC'de asla oynayamamakta var.
Şu aralar Horizon Zero Dawn ile meşgulum. Foto modunda vakit geçirmekten oyunda ilerleyemedim doğru düzgün.
O derece muhteşem atmosfere ve grafiklere sahip bir yapım.
Oyun içi aldığım yüzlerce kareden bir kaçı. (4K da)
PC oyunculuğunun yanı sıra konsol oyunculuğuna geçiş yapmış biri olarak söylemeliyim ki verdiği keyif bambaşka. Kullanıcısını her anlamda özel hissettiriyor.
Exlusive oyunların yemede yanın da yat yani. O derece kaliteli yapımlar, gerek grafiksel gerekse de hikaye olarak. Bir çoğunda Türkçe altyazı/dublaj olması da cabası.
Spider Man, God Of War 4,RDR 2 , Days Gone, Death Stranding... gibi harika yapımlar gelecek. Bu oyunları PC'de asla oynayamamakta var.
Şu aralar Horizon Zero Dawn ile meşgulum. Foto modunda vakit geçirmekten oyunda ilerleyemedim doğru düzgün.
Oyun içi aldığım yüzlerce kareden bir kaçı. (4K da)
Son düzenleme: