Oyun bilgisayarı varken PS4 alınmalı mı?

Her şeyden önce konsol oyunculuğunun bir albenisi var. Sırf RDR 2, Last Of Ust 2 geliyor diye konsol satın alan insanlar var. Atıyorum bugün 15 bin liralık PC sahibi de olsan PS exlusive kalitesinde oyunları oynayamadıktan sonra ne anlam ifade ediyor ki. :)

PC oyunculuğunun yanı sıra konsol oyunculuğuna geçiş yapmış biri olarak söylemeliyim ki verdiği keyif bambaşka. Kullanıcısını her anlamda özel hissettiriyor.
Exlusive oyunların yemede yanın da yat yani. O derece kaliteli yapımlar, gerek grafiksel gerekse de hikaye olarak. Bir çoğunda Türkçe altyazı/dublaj olması da cabası.

Spider Man, God Of War 4,RDR 2 , Days Gone, Death Stranding... gibi harika yapımlar gelecek. Bu oyunları PC'de asla oynayamamakta var.

Şu aralar Horizon Zero Dawn ile meşgulum. Foto modunda vakit geçirmekten oyunda ilerleyemedim doğru düzgün. :D O derece muhteşem atmosfere ve grafiklere sahip bir yapım.

Oyun içi aldığım yüzlerce kareden bir kaçı. (4K da)

horizon 1.jpg

horizon 2.jpg

Son düzenleme:
Her şeyden önce konsol oyunculuğunun bir albenisi var. Sırf RDR 2, Last Of Ust 2 geliyor diye konsol satın alan insanlar var. Atıyorum bugün 15 bin liralık PC sahibi de olsan PS exlusive kalitesinde oyunları oynayamadıktan sonra ne anlam ifade ediyor ki. :)

PC oyunculuğunun yanı sıra konsol oyunculuğuna geçiş yapmış biri olarak söylemeliyim ki verdiği keyif bambaşka. Kullanıcısını her anlamda özel hissettiriyor.
Exlusive oyunların yemede yanın da yat yani. O derece kaliteli yapımlar, gerek grafiksel gerekse de hikaye olarak. Bir çoğunda Türkçe altyazı/dublaj olması da cabası.

Spider Man, God Of War 4,RDR 2 , Days Gone, Death Stranding... gibi harika yapımlar gelecek. Bu oyunları PC'de asla oynayamamakta var.

Şu aralar Horizon Zero Dawn ile meşgulum. Foto modunda vakit geçirmekten oyunda ilerleyemedim doğru düzgün. :D O derece muhteşem atmosfere ve grafiklere sahip bir yapım.

Oyun içi aldığım yüzlerce kareden bir kaçı. (4K da)

Eki Görüntüle 259252
Eki Görüntüle 259253

Yazıcaktım ama yazmama gerek kalmadı, güzel mesaj.

Hayırlı olsun. Psn de şu an güzel indirimler var. Takip etmeni öneririm ps plus alırsan bu ay verdiği oyunlar da güzel. The Last of us 2. God of war 4. The evil within 2 yi bekliyorum :)

Almana sevindim. Bende de şu an ikisi de var. Hatta pc olarak üst düzey bir pc’m var. Ama yine de zamanında aldım.
Öncelikle sana önerilerim olacak. Oyun seçimi konusunda hikaye, yarış, futbol tarzı oyunları konsolda al. Ben de çoğu oyun var. Pes, Drive Club, Witcher 3 vs. Ancak grafik, performans veya multiplayer odaklı oyunları pc için alabilirsin. O kadar fark yaratmasa da arada ki ayrımı anlayabilirsin.
İkinci olarak, controller’la mı klavyeyle mi oynayacaksın? Bence fps modlu oyunları pc için al daha rahat edersin. Seçim senin fakat tavsiyelerim bunlar. Hayırlı olsun. [emoji4]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı