Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer 2.5 bin TL üstü bütçen varsa ve single player tarzı durmadan bölümler arası geçiş filan olan güncel oyunlar oynayacaksan zorunlu olmasa da rahatlığını hissedersin. Ama açıkçası online oyunlarda diğer oyuncuların da giriş yapmasını beklemek gerekebiliyor bu yüzden hiç bir faydası olmaz oralarda. Oyun tarzı ve bütçe etkili bana göre ssd tercihinde.
Tek farkı "Hız" olacaktır. Sistem çabuk açılır, oyunlar da öyle. Bölümler hızlı açılır. Yüklemeler hızlı olur. Bütçe varsa alın. Bana göre eksikliği çok bir şey fark ettirmez, ama olması ek bir şeylere yarar.