ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 27 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar adam gibi oyun dosyalarını silmeyecek sadece çöpleri temizleyecek bir uygulama veya teknik bulurmusunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2020
Arkadaşlar adam gibi oyun dosyalarını silmeyecek sadece çöpleri temizleyecek bir uygulama veya teknik bulurmusunuz?
Ü Üye 247830 Ziyaretçi 27 Ocak 2020 #2 CCleaner kullanıyorum zaten ayarlarında oyun dosyalarıyla ilgili bir detay yok. IObit'den uzak durun. Artı 0 Eksi
CCleaner kullanıyorum zaten ayarlarında oyun dosyalarıyla ilgili bir detay yok. IObit'den uzak durun.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 27 Ocak 2020 #3 Windows'un kendi disk temizleme aracı. Sistem diskinize sağ tıklayıp "Özellikler"i açın. Genel sekmesi altında "Disk Temizleme" butonuna basın. "Sistem dosyalarını temizle"yi seçin. Artı 0 Eksi
Windows'un kendi disk temizleme aracı. Sistem diskinize sağ tıklayıp "Özellikler"i açın. Genel sekmesi altında "Disk Temizleme" butonuna basın. "Sistem dosyalarını temizle"yi seçin.
obelisk Kilopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 729 Çözümler 2 27 Ocak 2020 #4 Silinen üye dedi: CCleaner kullanıyorum zaten ayarlarında oyun dosyalarıyla ilgili bir detay yok. IObit'den uzak durun. Genişletmek için tıkla... Bir ara CCleaner yüzünden CS:GO'da VAC hatası alıyordum, tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: CCleaner kullanıyorum zaten ayarlarında oyun dosyalarıyla ilgili bir detay yok. IObit'den uzak durun. Genişletmek için tıkla... Bir ara CCleaner yüzünden CS:GO'da VAC hatası alıyordum, tavsiye etmem.