Oyun esnasında kasadan tiz bir ses geliyor

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Sesin fanlardan gelmediğine eminim tek tek kontrol ettim, Minecraft'ta etrafa baktığımda ses kesiliyor fakat aşağıya bakınca o ses çıkmaya başlıyor. Ses tam olarak çok uzaktan gelen ince bir çığlık gibi. Bilgisayarım patlamaz öyle değil mi? Korktum biraz kapattım PC'yi, buraya video yükleyemiyorum keşke size de dinletebilseydim.

Coil Whine olabilir. Video çekin Youtube'a liste dışı şeklinde atın.

Buna net bir cevap veremeyiz kablo titreşimi olabilir. Anakart üzerinde ki kondansatörlersen olabilir. Güç kaynağında ki kondansatörlerden olabilir. Benim eski sistemde çünkü tizz diye ses oluyordu ama güç kaynağı arızalıydı.

Psu coil whine olabilir öyleyse bir sorun yok. Ses çıkaran oyunu açıp güç kablosunu kulağınızı dayayın, ses psudan mı geliyor bir bakın.

Coil Whine olabilir. Video çekin Youtube'a liste dışı şeklinde atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna net bir cevap veremeyiz kablo titreşimi olabilir. Anakart üzerinde ki kondansatörlersen olabilir. Güç kaynağında ki kondansatörlerden olabilir. Benim eski sistemde çünkü tizz diye ses oluyordu ama güç kaynağı arızalıydı.
Merhaba video attım ona bakabilir misiniz belki anlarsınız
Psu coil whine olabilir öyleyse bir sorun yok. Ses çıkaran oyunu açıp güç kablosunu kulağınızı dayayın, ses psudan mı geliyor bir bakın.
merhaba videoyu attım

Coil whine bu da sesin nereden geldiği önemli. Dediğim gibi psuya bir kulağınızı yaslayıp dinleyin.
Yere doğru bakınca fazla güç çekiyor herhalde diyecem de çok tuhaf gerçekten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba video attım ona bakabilir misiniz belki anlarsınız

merhaba videoyu attım

Gördüğünüz gibi fps 700 800lerde hani çokta düşük bir fps almıyorum zorlanıyor gibi de görünmüyor pc

Coil whine bu da sesin nereden geldiği önemli. Dediğim gibi pusuya bir kulağınızı yaslayıp dinleyin.
Onu yarın test edip yazacağım şuan kapattım patlamasından korkuyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı