Oyun esnasında kasadan tiz bir ses geliyor

bilgisayar zorlandığı için değil, genelde bu ses güç kaynağındaki kondansatörlerden gelir ve zararsızdır.
Öyle mi gerçekten teşekkürler ben de patlayabilir yada bozuldu diye korkmuştum ve eminsiniz öyle değil mi hani bu ince çığlık sesi sadece mosueyi oyun içinde hareket ettirdiğimde yükselip azalıyor

Öyle mi gerçekten teşekkürler ben de patlayabilir yada bozuldu diye korkmuştum ve eminsiniz öyle değil mi hani bu ince çığlık sesi sadece mosueyi oyun içinde hareket ettirdiğimde yükselip azalıyor
Aslında zararsız değil güç kaynağı ölüyor demek yavaş yavaş ilerde sistemi besleyemezse bilgisayar açılmaz yine endişe duyabilirsiniz. Zamanla kondansatör şişer bidaha çalışmaz bence şimdiden zam gelmeden yeni güç kaynağı araştır :)

Öyle mi gerçekten teşekkürler ben de patlayabilir ya da bozuldu diye korkmuştum ve eminsiniz öyle değil mi hani bu ince çığlık sesi sadece mosueyi oyun içinde hareket ettirdiğimde yükselip azalıyor.

Güç kaynagı sorunlu buyuk ihtimal yarında bak PSU olduguna emin ol garanti varsa garantiye yolla iyi geceler.

İçinin rahat etmesini istiyorsan bir bilgisayarcıya sorabilirsin. Veya garantisi devam ediyorsa garantiye verebilirsin.

Coil whine bu da sesin nereden geldiği önemli. Dediğim gibi psuya bir kulağınızı yaslayıp dinleyin.
Yere doğru bakınca fazla güç çekiyor herhalde diyecem de çok tuhaf gerçekten.
baktım şuan kesin olarak psu dan geldiğini anladım, gamebooster 650W yazıyor üstünde çok mu kötü bir psu

baktım şuan kesin olarak psu dan geldiğini anladım, gamebooster 650W yazıyor üstünde çok mu kötü bir psu
Hazır sistemse ve kasanın garantisi devam ediyorsa değiştirmelimisiniz bilmiyorum. Ama öyle değilse hemen değiştirin, kötü bir psu. Tavsiye için yeni konu açabilirsiniz
Forumda bunu çok öneriyorlar, ortalama bir psu

Geri
Yukarı