Oyun Esnasında Sistemin Kapanması

EgeSarakk

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sıkıntım şu: Bilgisayar aniden kapanıyor. Mesela bir oyun gireyim 5-10 dakika sonra bilgisayarım ya kilitleniyor (reset atmadan düzelmiyor) ya da aniden kapanıyor. Sıkıntı ne olabilir acaba? 2 hafta önce böyle bir sıkıntım yoktu ve ekran kartı performansım düştü. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi afterburner programını kur. İşlemci ve gpu sıcaklıklarını gösterme kısımlarını aktif et. Oyuna git ve sıcaklık değerlerini takip et. Güç isteyen zamanlarda donma ekran kararması aşırı sıcaklığın habercisidir. Fanları ve termal macunları kontrol edin.

Benim eski PC de GT 440 vardı GTA 5 low ayarlarda falan kaldırıyordu ama sonra ekran kartının fanları vs. yavaşladı 10 dk oyun oynayınca ekran kartı ısındığı için PC kapanıyordu. Ama GTA 5 ile ilgisi yok kart 4 senedir çalışır haldeydi ömrüde bitmiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı