B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 ASUS ROG STRIX Impact II vs Bloody R80 Ghost vs Razer Viper Mini vs Bloody TL80 vs Corsair M55 RGB Pro vs Razer DeathAdder V2 Başlıkta gösterdiğim fareler arasından birini almaya düşünüyorum. Her yönden karşılaştırın lütfen.
ASUS ROG STRIX Impact II vs Bloody R80 Ghost vs Razer Viper Mini vs Bloody TL80 vs Corsair M55 RGB Pro vs Razer DeathAdder V2 Başlıkta gösterdiğim fareler arasından birini almaya düşünüyorum. Her yönden karşılaştırın lütfen.
Xeonayp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 5 Ağustos 2021 #2 Hocam hepsinin fiyatı farklı net bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #3 baranegun dedi: ASUS ROG STRIX Impact II vs Bloody R80 Ghost vs Razer Viper Mini vs Bloody TL80 vs Corsair M55 RGB Pro vs Razer DeathAdder V2 Başlıkta gösterdiğim fareler arasından birini almaya düşünüyorum. Her yönden karşılaştırın lütfen. Genişletmek için tıkla... Tam bütçe nedir? Elinizin boyu nedir? Ve fareyi avuç içi mi tutuyorsunuz?
baranegun dedi: ASUS ROG STRIX Impact II vs Bloody R80 Ghost vs Razer Viper Mini vs Bloody TL80 vs Corsair M55 RGB Pro vs Razer DeathAdder V2 Başlıkta gösterdiğim fareler arasından birini almaya düşünüyorum. Her yönden karşılaştırın lütfen. Genişletmek için tıkla... Tam bütçe nedir? Elinizin boyu nedir? Ve fareyi avuç içi mi tutuyorsunuz?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 Bütçem 200-260 arasından bir bütçe. Çok zorlarsam 300 olur belki. Ek olarak fareyi Claw şeklinde tutuyorum.
Bütçem 200-260 arasından bir bütçe. Çok zorlarsam 300 olur belki. Ek olarak fareyi Claw şeklinde tutuyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #5 baranegun dedi: Bütçem 200-260 arasından bir bütçe. Çok zorlarsam 300 olur belki. Ek olarak fareyi Claw şeklinde tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Viper Mini al geç dostum o fiyata en iyisi hem de claw için uygun.
baranegun dedi: Bütçem 200-260 arasından bir bütçe. Çok zorlarsam 300 olur belki. Ek olarak fareyi Claw şeklinde tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Viper Mini al geç dostum o fiyata en iyisi hem de claw için uygun.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #6 O bütçede Viper Mini en iyisi.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #7 nazario9 dedi: O bütçede Viper Mini en iyisi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ASUS ROG STRIX Impact II nasıldır? Şuan indirimde. Viper'den iyi midir? ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
nazario9 dedi: O bütçede Viper Mini en iyisi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ASUS ROG STRIX Impact II nasıldır? Şuan indirimde. Viper'den iyi midir? ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #8 baranegun dedi: Peki hocam ASUS ROG STRIX Impact II nasıldır? Şuan indirimde. Viper'den iyi midir? ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Viper mini daha iyi.
baranegun dedi: Peki hocam ASUS ROG STRIX Impact II nasıldır? Şuan indirimde. Viper'den iyi midir? ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS Rog Strıx Impact Iı - 6200dpi Aura Sync Çift El Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Viper mini daha iyi.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #9 nazario9 dedi: Viper mini daha iyi. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? 800TL'den düşmüş fare. 200TL değerindeki bir fare nasıl daha iyi olabiliyor? Bilgim yok çok fazla. Farkları nelerdir?
nazario9 dedi: Viper mini daha iyi. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? 800TL'den düşmüş fare. 200TL değerindeki bir fare nasıl daha iyi olabiliyor? Bilgim yok çok fazla. Farkları nelerdir?
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #10 baranegun dedi: Emin misiniz hocam? 800TL'den düşmüş fare. 200TL değerindeki bir fare nasıl daha iyi olabiliyor? Bilgim yok çok fazla. Farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... 800 TL'den düşme bir model değil. Fiyat etiketi tamamen aldatmaca. Viper Mini modelinin sensörü daha iyi.
baranegun dedi: Emin misiniz hocam? 800TL'den düşmüş fare. 200TL değerindeki bir fare nasıl daha iyi olabiliyor? Bilgim yok çok fazla. Farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... 800 TL'den düşme bir model değil. Fiyat etiketi tamamen aldatmaca. Viper Mini modelinin sensörü daha iyi.