Oyun Firmalarının Sevmediğiniz Özellikleri

Hoaxer

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2019
Mesajlar
3.055
Makaleler
3
Çözümler
25
Konu açık. Herkes bir oyun firmasının sevmediği bir yönünden bahsetsin. Çok genel değil de daha spesifik yorumlar yazarsanız daha iyi olur. Örneğin ben Ubisoft'un oyunlarını seviyorum ama oyunların optimizasyon özürlüsü olmalarından ve Denuvo gibi yorucu bir koruma sistemine sahip olmalarından nefret ediyorum.

Not: İşlemci, ekran kartı firmaları gibi de olabilir ama öncelik oyun firmaları.
 
Oyun çıktıktan sonra bir sürü eklenti paketi çıkması ve bunların ücretsiz dağıtılmaması koleksiyoner ruhlu insanların kalbinde ve cüzdanında açılan koca bir deliktir.
 
Yeni gelecek özellikleri DLC ile satması,pahalı olması ya da oyunun indirim girmemesi,hile sisteminin kötü olması veya bir işe yaramaması,oyunun can sıkıcı buglarını düzeltmemesi...
 
  • EA: DLC.
  • Ubisoft: Birbirinin kopyası oyunlar.
  • Bethesda: Tam bitmemiş, hatalarla dolu çıkan oyunlar.
  • Valve: 3 takıntısı.
  • Konami: Metal Gear Solid ve Silent Hill markalarını öldürmesi.
 
Son düzenleme:
Ben offline oyunların bile internete bağlı olmadan çalışmamasına sinir oluyorum. Korsandan korumak için olduğunun farkındayım ama başka bir önlem bulsalar daha iyi olur. Benim fikrim tabii.
 
EA beni çok üzdü. 2000lerin başında EA Games'in yaptığı tüm oyunları oynardım. Fifa, Sims, NBA Live, Battlefield, Need for Speed, Medal of Honor, Command and Conquer, Mass Effect vs. Daha 10 tane sağlam oyunlarını sayarım. Ama tüm serileri batırdılar. Fifa her sene yerinde sayıyor, Sims'in ise DLCleri çok pahalı. NBA Live çöp durumda. Sadece BF kaldı.
 
Son kullanıcı deneyimlerini ve isteklerini neredeyse hiç önemsemiyorlar. Çok fazla birbirinin aynısı oyun var. Her şey uzay robot, birbiriyle yapay şekilde çarpışan hava araçları vs... Steam’e girdiğimde heyecan bile duymuyorum. Bir de oyun firmaları artık kolaya kaçarak oyun konsollarına önem veriyor her şeyi tek platforma hazırlıyorlar, PC platformuna bir oyunu çıkarmak için 1 yıl bekliyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı