E Enes Tüken Hectopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2018 #1 İyi günler, Yeni aldığım laptopta bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Oyundayken Alt+Tab yapınca laptop 1-2 saniye kasıyor, sonra oyuna giriyor. Ekran kartım güncel, GTX 1050 Ti. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2018
İyi günler, Yeni aldığım laptopta bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Oyundayken Alt+Tab yapınca laptop 1-2 saniye kasıyor, sonra oyuna giriyor. Ekran kartım güncel, GTX 1050 Ti. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 28 Mayıs 2018 #2 Ayarları açın, Sistem'e gelin. Odaklanma yardımı sekmesinden Oyun oynarken ayarını kapalı konuma getirin. Eğer çözülmezse bu rehber işinizi görecektir. Sorun farklı olsa da çözümü aynıdır. [Çözüm] Windows 10 Çift Alt+Tab Sorunu
Ayarları açın, Sistem'e gelin. Odaklanma yardımı sekmesinden Oyun oynarken ayarını kapalı konuma getirin. Eğer çözülmezse bu rehber işinizi görecektir. Sorun farklı olsa da çözümü aynıdır. [Çözüm] Windows 10 Çift Alt+Tab Sorunu