Oyun Görüşlerim #3: Bir Başyapıt Witcher 3!

ben 24 seviye ye gelmeme rağmen, yeteneklerde sadece dövüş yenekleri kazanabildim
diğer işaret ve simya yetenekeri halen kazanamdım
yapmam gereken değişik birşey mi var acaba

@kadir ay İşaretlediğim bölme, işaret grubu bölgesi.

Bu alandaki yükseltmeleri Axii Igni gibi yetenekleri barındırır. Yukarıdan aşağı geliştirebilirsiniz. Bu işaretten kazanacağınız özelliğin üstüne gelerek o özellik hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Şu an evde değilim o alanı en yakın zamanda görsel ekleyeceğim.

@Snkara 3 biraz güçlü sistem istiyor. Ancak 1-2 ortalamanın altında. 1'i de oynayabilirsiniz.

tşk.

Mr.Acar

bu kadar oynamama rağmen bu alanlarda puanım sıfır, neden puan birikmedi onu anlayamadım.

@kadir ay Sebebi basit, çünkü siz ona yetenek puanı vermemişsiniz

Level atladığınızda 1 puan yükseltme hakkı veriliyor. (Bende de şu an 1 mevcut puan var) Tıpkı diğer yetenekleri yükselttiğiniz gibi, onu da puan vererek yükseltmeniz gerekiyor

ben kazandığım puanı istediğim branşa verebiliyormuyum

@kadir ay Hayır. İlk kademe yetenekleri edindikten sonra diğer kademe yeteneklerini edinebilirsiniz.

@Snkara Sisteminiz Witcher 3 hadi neyse de Witcher 2 için çok çok yeterli bir sistem. İstediğiniz yeni konu açın. Oradan da takip edilir.

Witcher serisini tekrar alsam mı acaba? Çok övgüyle bahsediliyor oyundan. Oynamayı istiyorum ama Witcher 3'ü 1920x1080 çözünürlükte en fazla kaç FPS ile oynarım?

@NooName Orta ayarda +45 FPS alırsınız. Bu arada ekran kartı GTX 950 değil GTX950M site yanlış yazmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zaten Witcher 1-2'yi yüksek ayarda +60 FPS çok rahat alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…