Oyun grafikleri kötü gözüküyor

Hyponez

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
146
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube'da aynı oyunu izleyince cam gibi gözüküyor ben oynayınca kötü gözüküyor. Hiç tatmin edici değil ve çalılar falan titriyor parıldıyor sanki çamur gibi. Neden acaba ayarların hepsi tam olmasına rağmen?

1638045876071.png
 
O zaman Resolution Scaling'e bir bakın oyunun ayarlarından bazı oyunlarda Resolution Scaling ayarı oluyor. Örneğin 1080p'de resolution scaling %50 ise aslında 1080p'nin yarısını alıyorsunuz gibi bir şey. Eğer bu ayar yoksa nedenini bilemeyeceğim.
 
Yabancı bir forumda bunun Nvidia ayarlarından kaynaklı olduğu yazıyor. "Image sharpening" adlı bir özellikten dolayıymış diyorlar. Bilerek Türkçeye çevirmiyorum. Çevirirken yanlış bilgi verebilirim diye.

  • Nvidia Control Panel > Manage 3D settings > Program Settings > search for Steam Web Helper Service > set Image Sharpening to Off > Apply
 
Yabancı bir forumda bunun NVIDIA ayarlarından kaynaklı olduğu yazıyor. "ımage sharpening" adlı bir özellikten dolayıymış diyorlar. Bilerek Türkçeye çevirmiyorum. Çevirirken yanlış bilgi verebilirim diye.

  • NVIDIA Control panel > manage 3D settings > program settings > Search for Steam web helper service > set ımage sharpening to off > apply.

1638119500717.png


Hocam hangisini seçeceğiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı