Oyun güncellemeleri

Burak Baykara

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
138
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben L1520 almayı düşünüyorum. Uzun zamandır da araştırma yapıyordum. Ben oyun oynamayı seven birisiyim. Wp store girdiğimde oyunlara bakmak istedim. Biliyordum az olduğunu. Gözüme Dungeon Hunter 4 çarptı güncellenme tarihine ve versiyonuna baktım 1.0.0.2 herhalde diğer store larda da ayındır dedim ancak bi baktım 4 aylık güncelleme almamış appstore 1.6.1 güncellemesi alırken wp store da 1.0.x. Bu tip güncellemeler ne zaman gelir? Bu konu biraz acilde hızlı cevap verirseniz sevinirim herkese teşekkürler.
Wp store: Dungeon Hunter 4 | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye)
appstore: Dungeon Hunter 4 on the App Store on iTunes
googleplay: Dungeon Hunter 4 - Google Play'de Android Uygulamaları

EDIT: Arkadaşlar biraz daha karşılaştırma yaptım abarttığımı fark ettim :rolleyes:. Ama yine de böyle 1.0 sürümünde kalmış oyunlar var. Yine de sorumun cevabımı alabilirsem iyi olur :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wp kullanımı ne kadar artarsa o kadar Wp ile ilgilenecekler Wp 8.1 ile çoğu firma ile anlaşıldı ileriki zamanlarda kullanımı artması muhtemel işte o zaman guncellemeler yayınlanacaktır.İyi forumlar.
 
Benim tahminime göre daha Gameloft'un daha eksikleri var. Eksiklerini tamamlayınca bütün uygulamaları güncellemeye başlar :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı