Oyun halısı nedir?

Hocam oyuncu lavabosu lazım bana. Elim ıslak kalıyor mouse ıslanıyor olmaz böyle.
1610650005829.png

Bu aslında mantıklı.

Tuvalette işi görürken oyun oynamak nasıl bir fantezi bilmiyorum... :D

Yakında RGB'li baklava yapacağım. Baklavanın fıstıkları ve kenarları RGB olacak. USB ile renkleri ayarlanabilir olacak. 7 tane renk modu. Bir ısırık almanız durumunda 6 el boyunca ACE atabiliyorsunuz. Baklazer koyacağım adını...

Bu ürünler para sömürmek için bire bir. Oyuncu kıyafeti. Oyuncu ayakkabısı. Oyuncu çorabı. Oyuncu takımı. Oyuncu havlusu. Oyuncu annesi. Oyuncu evi. Oyuncu havuzu. Oyuncu denizi.

Tuvalette işi görürken oyun oynamak nasıl bir fantezi bilmiyorum... :D

Yakında RGB'li baklava yapacağım. Baklavanın fıstıkları ve kenarları RGB olacak. USB ile renkleri ayarlanabilir olacak. 7 tane renk modu. Bir ısırık almanız durumunda 6 el boyunca ACE atabiliyorsunuz. Baklazer koyacağım adını...
BakTurboX olsun ortak olalım.
Bu ürünler para sömürmek için bire bir. Oyuncu kıyafeti. Oyuncu ayakkabısı. Oyuncu çorabı. Oyuncu takımı. Oyuncu havlusu. Oyuncu annesi. Oyuncu evi. Oyuncu havuzu. Oyuncu denizi.
Oyuncu yaz yapıştır yanına satın alınan bir şey. Ha bir de RGB şart.

Az önce adamın profilindeki çizimleri incelerken aşağıdaki gibi bir fotoğraf gördüm.

Eki Görüntüle 836074

Fotoğrafta oyun halısından bahsediyor da sizce bu oyun halısı dediği şey nedir? Normal halı ile bunun arasında fark var mı? Adam Hollanda'da yaşıyor. Türkiye'de bunu kullananlar var mı? Bana göre çok gereksiz geliyor. Sizce gerekli bir şey mi?
Normalde bilgisayar sandalyesi halının üstünde kullanılmaz. Bu bir nevi halı etkisi yaratmak ve daha iyi hareket etmek için sanırsam.

BakTurboX olsun ortak olalım.

Oyuncu yaz yapıştır yanına satın alınan bir şey. Ha bir de RGB şart.
Benson gibi deneyimli biriyle çalışmak bir onurdur efenim. BaklavaX olsun bence, birlikte güzel bir satış payı tutturabiliriz.

Adam görgüsüzün teki. Bir ara çizim vitrinine kazandığı Euro'ları koyuyordu.

bandicam 2021-01-14 20-54-07-827.jpg

:D Enayilik bu olsa gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı