- Katılım
- 25 Kasım 2018
- Mesajlar
- 11.524
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 17
Hocam oyuncu lavabosu lazım bana. Elim ıslak kalıyor mouse ıslanıyor olmaz böyle.
Bu aslında mantıklı.
Hocam oyuncu lavabosu lazım bana. Elim ıslak kalıyor mouse ıslanıyor olmaz böyle.
Kum?Hocam oyuncu lavabosu lazım bana. Elim ıslak kalıyor mouse ıslanıyor olmaz böyle.
Tuvalette işi görürken oyun oynamak nasıl bir fantezi bilmiyorum...Artık o da var.
Eki Görüntüle 836100
BakTurboX olsun ortak olalım.Tuvalette işi görürken oyun oynamak nasıl bir fantezi bilmiyorum...
Yakında RGB'li baklava yapacağım. Baklavanın fıstıkları ve kenarları RGB olacak. USB ile renkleri ayarlanabilir olacak. 7 tane renk modu. Bir ısırık almanız durumunda 6 el boyunca ACE atabiliyorsunuz. Baklazer koyacağım adını...
Oyuncu yaz yapıştır yanına satın alınan bir şey. Ha bir de RGB şart.Bu ürünler para sömürmek için bire bir. Oyuncu kıyafeti. Oyuncu ayakkabısı. Oyuncu çorabı. Oyuncu takımı. Oyuncu havlusu. Oyuncu annesi. Oyuncu evi. Oyuncu havuzu. Oyuncu denizi.
Normalde bilgisayar sandalyesi halının üstünde kullanılmaz. Bu bir nevi halı etkisi yaratmak ve daha iyi hareket etmek için sanırsam.Az önce adamın profilindeki çizimleri incelerken aşağıdaki gibi bir fotoğraf gördüm.
Eki Görüntüle 836074
Fotoğrafta oyun halısından bahsediyor da sizce bu oyun halısı dediği şey nedir? Normal halı ile bunun arasında fark var mı? Adam Hollanda'da yaşıyor. Türkiye'de bunu kullananlar var mı? Bana göre çok gereksiz geliyor. Sizce gerekli bir şey mi?
Benson gibi deneyimli biriyle çalışmak bir onurdur efenim. BaklavaX olsun bence, birlikte güzel bir satış payı tutturabiliriz.BakTurboX olsun ortak olalım.
Oyuncu yaz yapıştır yanına satın alınan bir şey. Ha bir de RGB şart.
Bu ürünler para sömürmek için bire bir. Oyuncu kıyafeti. Oyuncu ayakkabısı. Oyuncu çorabı. Oyuncu takımı. Oyuncu havlusu. Oyuncu annesi. Oyuncu evi. Oyuncu havuzu. Oyuncu denizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.