Oyun halısı nedir?

Tuvalette işi görürken oyun oynamak nasıl bir fantezi bilmiyorum... :D

Yakında RGB'li baklava yapacağım. Baklavanın fıstıkları ve kenarları RGB olacak. USB ile renkleri ayarlanabilir olacak. 7 tane renk modu. Bir ısırık almanız durumunda 6 el boyunca ACE atabiliyorsunuz. Baklazer koyacağım adını...
HACI LEVENT' ten yepyeni bir tat; MOR BAKLAVA | Diyar Magazin

Maalesef kendisi yaptırmamış, gerçekten böyle bir ürün var!
35 euro ya falan geliyor bildiğimiz paspasın üzerine trust yazmışlar aslında bu ürün o kadar pahalı değil Çin'den toplu olarak getirtsek veya Türkiye'de üretsek bimde 50 tlye satarlar. Annemin pazardan aldığı çiçekli banyo paspaslarını odama koymaktansa gidip bunu almak daha mantıklı.

Oyun halısı mı var çok boş bir iş.

Az önce adamın profilindeki çizimleri incelerken aşağıdaki gibi bir fotoğraf gördüm.

Eki Görüntüle 836074

Fotoğrafta oyun halısından bahsediyor da sizce bu oyun halısı dediği şey nedir? Normal halı ile bunun arasında fark var mı? Adam Hollanda'da yaşıyor. Türkiye'de bunu kullananlar var mı? Bana göre çok gereksiz geliyor. Sizce gerekli bir şey mi?

"Gamer" adı üstünden para kazanmaya çalışan bir firmanın yaptığı saçmalık sadece bu halı.

Oyuncu koltuğunun düz zeminde rahat hareket etmesi ve hareket etmesini istemediğimiz eşyalarında zemindeki sürtünmesinin fazla olduğu bir halıdır. Gerekli mi dersen para var ve harcamaya yer arıyorsan anca öyle alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı