Oyun hesabı çalmak suç mudur?

bediirhnyss

Centipat
Daha fazla  
Instagram'da bir oyun hesabı takas kullanıcısından takas yaptım fakat beni dolandırdı hesabımı çaldı ve hesabı da vermedi hangi suça girer dava falan açılabilir mi?

Instagram'da bir oyun hesabı takas kullanıcısından takas yaptım fakat beni dolandırdı hesabımı çaldı ve hesabı da vermedi hangi suça girer dava falan açılabilir mi?
Açabilirsin, bu bir suç ama bir şey çıkmaz o işten. Şifreyi e-maili falan değiştirdiyse geçmiş olsun ders almış oldun iyi tarafından bak.

Oyun hesabınız sosyal medya platformlarına bağlı ise mesela instagram gibi yerlere bağlı ise sosyal medya hesabını çalmak gibi bi suç işlemiş oluyor, böyle bir durum varsa açabilirsin

Online oyun karakteri, itemi veya hesabı çalan kişiler aleyhine bilişim sistemine izinsiz girme ve kendisi veya başkası yararına haksız çıkar sağlama suçundan dolayı ceza davası açılabilecek.
KAYNAKÇA :D

Tabii ki suçtur fakat mahkeme süreçleri çok uzun olduğu için kimse uğraşmıyor. Tavsiyem Cimer'e şikayet etmekle başlayabilirsin. Tüm ekran görüntülerini alarak her detayıyla bir şikayet oluştur. Seni ilgili kuruma yönlendireceklerdir.

Soğuk su iç kardeşim. Oyun yapımcıları oyun hesabı alım ve satımını istemez çünkü yeni hesap açıp para harcamaz kimse nedeni ise daha düşük maliyetle daha iyi hesap alınabilir. O yüzden bununla alakalı bir şey yapamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı