Oyun hesaplarının satışının yasaklanmasını talep ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu yüzden 3-4 liraya oyun alıyoruz ya.
İşte bu yüzden bilgisayarımda uTorrent filan var. Ama siz yemezken biz ban yiyoruz. Bu durumda adaletsizlik söz konusu, korsan zaten yasaklanmazsa site için kötü olur, işte bu sebepten tek çözüm oyun hesabı satışının yasaklanmasıdır.
 
Şaka gibi ya :D Korsan indirince ''Yasal bir şey yapmıyorum'' diyorsun ama normalde fiyatı belki de 600 TL olan oyunu 3-4 TL'ye ''sözleşmelerde yasak olması belirtilmesine rağmen'' hesap şeklinde satın alınca ''Yasal bir şey yapıyorum'' diyorsun öyle mi? Yapımcının cebine para mı geçiyor peki bu şekilde?
Yasal demedim ki? Konudaki ilk mesajımı okuyun. Sadece oyunların orijinal ve ortak hesap olduğunu yazdım size.
 
O zaman Technopat'a göre 3 TL'ye oyun alıp yardım istemek serbest. İyi o zaman ben de bundan sonra 3 TL'ye oyun alayım. "banane kardeşim oyun yapımcısına para gitsin, gitmesin, onlar zaten dünya kadar para kazanıyor" diyeyim. Ben de yapayım bu işi. Hatta herkes yapsın bu işi madem yasak değil. Zaten nasıl olsa 3-5 TL'ye alacak olan çıkar. Alan memnun satan memnun diyelim. Paralarımızı katlayalım. Bir iki Steam hesabına oyunları alalım. Sonra satalım bunları. Yolumuzu bulalım değil mi? Alın verin, ekonomiye can verin. Çarşıdaki CD'ciden gideyim de korsan oyun CD'si alayım sonuçta para verdim değil mi(!)

Peki gerçektende bunu değiştirebiliceğinize inandınızmı.
İşte bu yüzden bilgisayarımda uTorrent falan var. Ama siz yemezken biz ban yiyoruz. Bu durumda adaletsizlik söz konusu, korsan zaten yasaklanmazsa site için kötü olur, işte bu sebepten tek çözüm oyun hesabı satışının yasaklanmasıdır.

Korsan oyun yasak zaten bu siz neden ban yiyesiniz anlamadım.
 
Boşuna dil döküyorsunuz böyle bir şey yasaklanamaz.
 
Bunu düşüncek kadar canın niye sıkıldı kardeşim boş ver başka şeylerle uğraş, insanların 3 kuruş az paraya aldığı oyuna göz dikme bari.
 
İşte bu yüzden 3-4 liraya oyun alıyoruz ya.



Oyun Steam'den mı evet o zaman orijinal sorun var mı yok alan satan memnunmu evet o zaman bunu değiştirmek size kalmıyor.
Şirket itiraz ediyor zaten. Bize değil şirkete kalıyor. Biz bunu belirtiyoruz.
Bunu düşüncek kadar canın niye sıkıldı kardeşim boş ver başka şeylerle uğraş, insanların 3 kuruş az paraya aldığı oyuna göz dikme bari.
Korsandan da para kazanılıyor. Ona da mı göz dikmeyelim?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı