Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 20 Nisan 2021 #51 Hikaye ve tasarımlar harika. Başarılar.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #52 Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla.
Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla.
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 20 Nisan 2021 #53 Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Doğru sanki bizim yanımızda yabancı gibi kalıyor.
Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Doğru sanki bizim yanımızda yabancı gibi kalıyor.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #54 Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayeyi daha detaylıca yapıp, oyun sahibine atarım. Ayrıca evet, biraz kopukluk var.
Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayeyi daha detaylıca yapıp, oyun sahibine atarım. Ayrıca evet, biraz kopukluk var.
M Miraç Aydoğmuş Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #55 Asker 2. Bakkal amca dedi: Hocam tahminimce en fazla iki saat sürer. Yani en fazla iki saat. Genişletmek için tıkla... Aşşağı yukarı okadar olur. Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Hocam benim buraya attığım hikayenin kısası özeti.
Asker 2. Bakkal amca dedi: Hocam tahminimce en fazla iki saat sürer. Yani en fazla iki saat. Genişletmek için tıkla... Aşşağı yukarı okadar olur. Dark Lord Vader dedi: Ama hikayede biraz eksiklik var, karakterlerin bağı. Aralarındaki bağ bana geçemedi ya. Küçük kız okey kızımız gibi ama az vakit geçirelim onunla. Genişletmek için tıkla... Hocam benim buraya attığım hikayenin kısası özeti.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #56 Evet hocam. Bu özeti. Miraç Aydoğmuş dedi: Asker 2. Eki Görüntüle 983347 Aşşağı yukarı okadar olur. Hocam benim buraya attığım hikayenin kısası özeti. Genişletmek için tıkla...
Evet hocam. Bu özeti. Miraç Aydoğmuş dedi: Asker 2. Eki Görüntüle 983347 Aşşağı yukarı okadar olur. Hocam benim buraya attığım hikayenin kısası özeti. Genişletmek için tıkla...
M Miraç Aydoğmuş Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #57 Bakkal amca dedi: Evet hocam. Bu özeti. Genişletmek için tıkla... Karakterler nasıl?
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #58 Miraç Aydoğmuş dedi: Karakterler nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #59 Miraç Aydoğmuş dedi: Karakterler nasıl? Genişletmek için tıkla... Karakterler oldukça güzel. Hocam bence Mehmet'i asker gibi değilde bir elbise, üstüne ceket, altına pantolon gibi yapsanız güzel olur.
Miraç Aydoğmuş dedi: Karakterler nasıl? Genişletmek için tıkla... Karakterler oldukça güzel. Hocam bence Mehmet'i asker gibi değilde bir elbise, üstüne ceket, altına pantolon gibi yapsanız güzel olur.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #60 Kıyafetlerin yırtılması gibi durumları da oyuna ekleyebilirseniz güzel olur. Mesela kıyafetimiz çok yıpranınca +1 hasar alalım gibi. Askerlerin üssüne askerlerin kıyafetini çalarak sızmak da güzel olur.
Kıyafetlerin yırtılması gibi durumları da oyuna ekleyebilirseniz güzel olur. Mesela kıyafetimiz çok yıpranınca +1 hasar alalım gibi. Askerlerin üssüne askerlerin kıyafetini çalarak sızmak da güzel olur.