Steam Oyun iadesi 4 gündür sonuçlanmadı

beratctmn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 4 gün önce Wallpaper Engine aldım fakat aldıktan 12 dk sonra iade ettim. Program açık kalma süresi 12 dk toplam yazıyor, hala iade sürecince 4 gündür neden iade edilmiyor?

Merhaba, 4 gün önce Wallpaper Engine aldım fakat aldıktan 12 dk sonra iade ettim. Program açık kalma süresi 12 dk toplam yazıyor, hala iade sürecince 4 gündür neden iade edilmiyor?
Meraka yer bırakmayın ya sonuçlanır hocam.

Hiç mail atmadılar mı iadeyle alakalı ?

Bekleyin sabırlı olun 6 güne kadar yolu var.

İadeyi nasıl yaptın kart mı cüzdan mı ?

Hayır.

Cüzdan kontrol ediyorum hala iade sürecinde normale 1 günde sonuçlanırdı 4 gün nedir 60 TL için.

Benim de öyle oldu Steam desteğe yazdım iadem 2 gündür kabul olmadı diye anında paramı yatırdılar.

Hayır.

Cüzdan kontrol ediyorum hala iade sürecinde normale 1 günde sonuçlanırdı 4 gün nedir 60 TL için.

Hocam eğer iadeyi kart kısmını seçtiysen normal ama direkt Steam cüzdanı olarak seçtiysen biraz uzun geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…