Oyun içi konuşma programı

Matrax

Hectopat
Yer
Ankara/Fatih
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşlarla online strateji oyunları oynuyoruz ve SKYPE üzerinden konuşuyoruz taktik için. Lakin sadece 2 arkadaş konuşabiliyoruz. 3 kişi konuşmamız SKYPE ile mümkün olmuyor. 3 veya daha fazla arkadaşla aynı anda sadece konuşma yapabileceğimiz program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Skype'da 3 ve daha fazla kişi konuşabilirsiniz. Çağrı yaptıktan sonra çağrıya başkalarını alabilir, grup çağrısı yapabilirsin.
Eğer beceremez isen TeamSpeak3 kullanın. TS3 server konusunda da yardımcı olurum.

Skype ta grup oluştur ve arkadaşlarını gruba at . Bence klan kurup konuşacaksan en iyisi Raidcall temiz konuşma programı. Ts deki gibi mekalaşma yok bağlantı sorunu yok server sorunu yok.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşlarla online strateji oyunları oynuyoruz ve SKYPE üzerinden konuşuyoruz taktik için. Lakin sadece 2 arkadaş konuşabiliyoruz.3 kişi konuşmamız SKYPE ile mümkün olmuyor. 3 veya daha fazla arkadaşla aynı anda sadece konuşma yapabileceğimiz program var mı?

Dikkatlice izle ve dinle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı