Oyun için 13.3 inç OLED vs 16.1 inç IPS

RüzgarReking

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller. Son günlerde oyun için taşınabilir bir monitör almak istiyorum. Ancak bu monitörü ana monitör olarak kullanacağım çünkü 24 inç biraz büyük geldi bana. 16.1 inç veya 13.3 inç ekranların PPI değeri daha fazla olduğu için bu ekranlardan alacağım. Ama düştüğüm bir ikilem var; iki monitör arasında kaldım. (13.3 inç olan ise listeme sonradan OLED olduğu için girdi ama küçük gelir mi diye çekincem var. Genelde hikâyeli oyunlar oynarım. OLED Gaming için bu ikisinden, 144 Hz ve 16.1 inçten, feragat edeyim mi? OLED Gaming o kadar iyi midir? PC ve konsol için yeterli gelir mi?) bir de ortalama ömrü ne kadar olur bu OLED ekranın? Bu sorular kafamı karıştırdı. Anlam karışıklığı olmasın: Hâlihazırda bir monitörüm yok!

1: Arzopa a3C Pro "OLED" 60Hz 1080p 13.3 inç.
Link:ARZOPA A3C PRO 13.3 inç 60Hz Taşınabilir Monitör

2: Arzopa Z1FC IPS 144Hz 1080p 16.3 inç.
Link: ARZOPA Z1FC 16.1 inç 144Hz Taşınabilir Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
15.6 inç bana gayet iyi ama 13.3 çok fark eder mi hocam?
OLED VE IPS panel arasında muazzam fark var. Fakat IPS'ten her şekilde feraget ettirir OLED. Ama gel gelelim ki attığınız ürünlerin panel kalitelerini OLED'i ne denli yansıttığı konusunda fikrim yok, ayrıca normale göre çok küçük ekranlar olduğundan nasıl bir fark yaratırlar onuda bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı