Oyun için 15 bin TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
15000
Hayırlı forumlar. Tüm ekipmanlarım en az 3 yıllık ve hepsini değiştirmek istiyorum. Bütçem 15.000 TL sizce yeterli mi veya çok mu abartı? Ve öneriniz ne olur?
Şöyle düşündüm;
Klavye: 5000 TL
Mouse: 4500 TL
Kulaklık: 3500 TL IEM düşünüyorum kullananlar deneyimlerini belirtirse sevinirim.
Mouse pad: 2000 TL
Mouse pad olarak ESPTiger Shan Hai Series [Tang Dao] Poron Mousepad - Pembe

Tang dao öneririm.

Mouse olarak tutuş tipine bağlı.

Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse palm isen waizowl öneririm.

Klavye : ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) %75 istersen nuphy air75 öneririm.

Iem : SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone

Mouse pad olarak ESPTiger Shan Hai Series [Tang Dao] Poron Mousepad - Pembe

Tang dao öneririm.

Mouse olarak tutuş tipine bağlı.

Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse palm isen waizowl öneririm.

Klavye : ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) %75 istersen nuphy air75 öneririm.

Iem : SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Hocam önerdiğiniz iem için ekstra ses kartı gerekiyor mu?

Hocam önerdiğiniz IEM için ekstra ses kartı gerekiyor mu?

DAC alman gerek ayrica bende SIMGOT EW300 aldim gelince guzel bir guncelleme gecebilirim istersen halihazırda kullanan bir arkadas var soru sormak istersen DC: Cotunjr

Anakartının ses kartı iyi ise gerek yok. Ama istersen aliexpressden 500-600 liraya alabilirsin işini görür.

DAC alman gerek ayrica bende SIMGOT EW300 aldim gelince guzel bir guncelleme gecebilirim istersen halihazırda kullanan bir arkadas var soru sormak istersen DC: Cotunjr
Hocam yurtdışından gelmiyor mu nasıl aldınız? Arkadaşın attığı link dolar bazında gösteriyor fiyatı

Hocam yurt dışından gelmiyor mu nasıl aldınız? Arkadaşın attığı link dolar bazında gösteriyor fiyatı

Evet hocam dolar olarak yurt dışından geliyor fakat @egemebb arkadasimiz bana yardimci oldu Shenzhenaudio Discord'unda ki adminlerle iletisime gectim sağ olsunlar urunun fiyatini 10.9 dolar olarak gosterdiler ve YunExpress ile kargoladilar bu sekilde vergi de odemiyoruz ve 30 dolar limitini de asiyoruz. DAC almak isterseniz CX31993 DAC Chipset ve MAX97220 AMP Chipsetli bir DAC alabilirsiniz AliExpress uzerinden JCALLY JM6 Pro'ya da direkt olarak yukarıda verdigim cipleri AliExpress'e yazarsaniz 140TL'lik olan urunu alabilirsiniz (Yaninda USB dönüştürücü de var bilgisayar icin) kargo odemeli olan en ucuza şu an o geliyor.

Link: Yükseltilmiş Dijital Ses Amplifikatörü CX31993 MAX97220 Çip Tipi C 3.5mm AMP HiFi Adaptörü 32Bit/384kHz Kulakl... https://tr.aliexpress.com/item/1005006948815880.html?channel=twinner

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı