Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam AMD'nin ekran kartları. Tam olarak fiyat performans ürünleri. Kendim de kullanıyorum zaten. Bu ilandaki ekran kartı RX 6700 XT, RTX3070 ile denk bir ekran kartı. İnternet üzerinden karşılaştırmalara bakabilirsiniz hocam.
Hocam AMD'nin ekran kartları. Tam olarak fiyat performans ürünleri. Kendim de kullanıyorum zaten. Bu ilandaki ekran kartı RX 6700 XT, RTX3070 ile denk bir ekran kartı. İnternet üzerinden karşılaştırmalara bakabilirsiniz hocam.
Hocam bildiğim kadarıyla AMD ekran kartları fps konusunda daha iyi ama yazılımsal olarak NVIDIA daha iyi deniyor kafan rahat olsun istiyorsan NVIDIA biraz risk alıp birkaç fps daha yüksek olsun diyorsan AMD tercih ediliyormuş ben AMD kartı aldım diyelim uzun kullanımda yazılımsal bir problem çıkma ihtimali ne kadardır?
Hocam bildiğim kadarıyla AMD ekran kartları FPS konusunda daha iyi ama yazılımsal olarak NVIDIA daha iyi deniyor kafan rahat olsun istiyorsan NVIDIA biraz risk alıp birkaç FPS daha yüksek olsun diyorsan AMD tercih ediliyormuş ben AMD kartı aldım diyelim uzun kullanımda yazılımsal bir problem çıkma ihtimali ne kadardır?