Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 8 Ağustos 2020 #2 Oyun yapacağım. Bunun için bana 2D karakter ve harita tasarımı yapılabilecek bir program lazım.
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 8 Ağustos 2020 #3 Autocad 2020, 2019 veya 2018 ile yapılabilir. Tabi Autocad'i kavramanız, öğrenmeniz gerekli. En az 1 ay. Bir udemy veya youtubedeki kursları izlemeniz gerekli. 3D gibi şeyler içinde sketchup da öneririm.
Autocad 2020, 2019 veya 2018 ile yapılabilir. Tabi Autocad'i kavramanız, öğrenmeniz gerekli. En az 1 ay. Bir udemy veya youtubedeki kursları izlemeniz gerekli. 3D gibi şeyler içinde sketchup da öneririm.
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #4 Pixel cizim için bir program var mıdır?
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 8 Ağustos 2020 #5 CoderF dedi: Pixel cizim için bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gene Autocad ile yapabilirsin.
CoderF dedi: Pixel cizim için bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gene Autocad ile yapabilirsin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ağustos 2020 #6 Photoshop kullanabilirsiniz. Eğer Pixel Art stilinden düşünüyorsanız Aseprite. CoderF dedi: Pixel cizim için bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aseprite.
Photoshop kullanabilirsiniz. Eğer Pixel Art stilinden düşünüyorsanız Aseprite. CoderF dedi: Pixel cizim için bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aseprite.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 8 Ağustos 2020 #7 The Anorak dedi: Photoshop kullanabilirsiniz. Eğer Pixel Art stilinden düşünüyorsanız Aseprite. Aseprite. Genişletmek için tıkla... Gimp iş görür mü?
The Anorak dedi: Photoshop kullanabilirsiniz. Eğer Pixel Art stilinden düşünüyorsanız Aseprite. Aseprite. Genişletmek için tıkla... Gimp iş görür mü?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Ağustos 2020 #8 Red Alert 2ci Adam dedi: GIMP iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Olur. Krita da kullanabilirsiniz.
Red Alert 2ci Adam dedi: GIMP iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Olur. Krita da kullanabilirsiniz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ağustos 2020 #9 Red Alert 2ci Adam dedi: Gimp iş görür mü? Genişletmek için tıkla... GIMP bir photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla baya işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım.
Red Alert 2ci Adam dedi: Gimp iş görür mü? Genişletmek için tıkla... GIMP bir photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla baya işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 8 Ağustos 2020 #10 The Anorak dedi: GIMP bir Photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla bayağı işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Gimp ile pixel art olur mu? The Anorak dedi: GIMP bir Photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla bayağı işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Gimp ile pixel art olur mu veya paint 3D
The Anorak dedi: GIMP bir Photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla bayağı işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Gimp ile pixel art olur mu? The Anorak dedi: GIMP bir Photoshop olmasa da gördüğüm kadarıyla bayağı işlevsel bir araç. Bana biraz ağır çalışıyor gibi geldiği için çok kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Gimp ile pixel art olur mu veya paint 3D