Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum benim bir ara 4GB ram'in birisi bozuldu ve 1 hafta 4gb Ram'li kullandım bilgisayarımı ve GTA 5 deli gibi kastı ya bildiğin donarak oynuyordum tabi açılıştan 20-30 dakika sonra. Kim ne derse desin ben denedim test ettim 4 gb "günümüz" oyunları için yetersiz hele Ram seven oyunlar için (GTA5 & Black Ops 3) ...
Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum benim bir ara 4GB ram'in birisi bozuldu ve 1 hafta 4gb Ram'li kullandım bilgisayarımı ve GTA 5 deli gibi kastı ya bildiğin donarak oynuyordum tabi açılıştan 20-30 dakika sonra. Kim ne derse desin ben denedim test ettim 4 gb "günümüz" oyunları için yetersiz hele Ram seven oyunlar için (GTA5 & Black Ops 3) ...
Eğer imzandaki özelliklerde oynuyorsan ki ramlerinin DDR3 olduğunu düşünüyorum ekran kartında yüksek değil ve FullHD de kasması normal bir kaç arkadaşla konuştum o yorumu yazdıktan sonra , çoğu kişi rahatça 40-50 fps aldığını söyledi ve takılma sorunuda olmuyormuş kaldı ki korsan oyun oynuyorlar . Bence sendeki sistem biraz dar boğaz yapıyor olabilir sonuçta 1080p ye 750ti yetmez diye düşünüyorum .Birde ayarları yüksek yaptıysan çok normal .
Yetmez darksouls III dragon age inqustion gibi oyunlar 6 istemeye başladı 8x2 1600 mhz set almanı öneririm zaten hepsi aynı fiyata geliyor 4 gb 80 100 lira 16 200 lira 16 al rahatına bak bence