ahmet.ershn
Decapat
- Katılım
- 7 Haziran 2020
- Mesajlar
- 175
Oyun oynamak için 800 TL fiyatında bir kulak üstü oyuncu kulaklığı istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bahsettiğiniz Corsair 1300TL.HyperX Cloud Stinger Core veya CORSAIR HS50 PRO öneririm. HS50'yi zamanında kullanmıştım, gayet yeterli kulaklık. Renk farklarında özellik farkı var mı bilgim yok. Eğer bütçe artabiliyorsa Blackshark v2 öneririm. Ben de Razer kullanıyorum, padleri ve yapısı çok sağlam geliyor. Uzun süre padleri eskimeden kullanabilirmişim gibi geliyor. Corsair HS50'de yıllar içinde soyulmalar olabilir, onun için de yeni bir pad alabilirsin ama tabi nasıl kullandığına bağlı.
doğrudur ama bütçenin üstüne 200 TL daha koyabilirseniz razer blackshark v2'yi öneririm. Pad yapısı daha iyi ve daha konforludur öncelikle.Bahsettiğiniz Corsair 1300TL.
-İtopyada 800müş pardon.
Hocam benim anakartım ASUS PRIME B660-PLUS D4 ama hangi ses kartı olduğu asus sitesinde de yazmıyor. Bu konuda bilginiz var mı ?Anakartınız nedir?
100 TL daha arttırıp bunu alabilirsiniz Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS PRIME B660-PLUS D4 anakartımda ses kartı olarak Realtek ALC897 olduğunu öğrendim.Anakartınız nedir?
100 TL daha arttırıp bunu alabilirsiniz Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Hocam benim anakartım ASUS Prime B660-Plus D4 ama hangi ses kartı olduğu ASUS sitesinde de yazmıyor. Bu konuda bilginiz var mı?
ASUS Prime B660-Plus D4 anakartımda ses kartı olarak Realtek ALC897 olduğunu öğrendim.
Ben de h610m-k d4 var. Benim işime yarar mı razer?Sizin için gayet yeterli bir ses yongası Razer olanı alabilirsiniz.