Şuan durumlar bütçeye göre, bütçeniz iyiyse Intel alınmasını öneririm. Fakat AMD yeni Zen işlemcileri üzerinde çalışıyor ve 2017'de çıkacağı açıklandı, o zamanlar durum ne olur bilinmez.
Öyle bir konuşuluyor ki sanki AMD yeni işlemcileri çıkarırken Intel izleyecek. Aşın bunları artık çocuklar. AMD hem NVDIA'dan hem de Intel'den daha kötü. Umarım beni yanıltır ve Intel'den daha iyi çalışır önümüzdeki yıl. Ama çokta umutlanmayın bu ihtimal çok düşük. 7K serisi Zen CPU'lardan daha iyi olacak büyük bir olasılıkla.
Bu arada bütçeyle hiçbir alakası yok olayın. Oyun için bir bilgisayara en kötü 1300-1500 TL ayırmak zorundasınız. Bu bütçeyle de AMD'yi tercih ediyorsanız zaten bunları okumanızın şuan bir manası yok.
Öyle bir konuşuluyor ki sanki AMD yeni işlemcileri çıkarırken Intel izleyecek. Aşın bunları artık çocuklar. AMD hem NVDIA'dan hem de Intel'den daha kötü. Umarım beni yanıltır ve Intel'den daha iyi çalışır önümüzdeki yıl. Ama çokta umutlanmayın bu ihtimal çok düşük. 7K serisi Zen CPU'lardan daha iyi olacak büyük bir olasılıkla.
Bu arada bütçeyle hiçbir alakası yok olayın. Oyun için bir bilgisayara en kötü 1300-1500 TL ayırmak zorundasınız. Bu bütçeyle de AMD'yi tercih ediyorsanız zaten bunları okumanızın şuan bir manası yok.
İnşallah seni yanıltır. Çünkü eskiden AMD kazanıyordu. Belki AMD tekrar bir yükseliş yaşar. Ayrıca 7xxx serisi işlemcilerin Zen'den daha iyi olacağı konusunda bir kanıtın var mı?
Sen galiba Athlon 64 , R9 295x2 efsanelerini bilmiyorsun. Bu arada INTEL in yeni işlemcilerinin özellikleri az buz biliniyor. Skaylake'den çok bir farkı da yok. ZEN mimarisine gelirsek geliştirici grubun başında Jim Keller var. Bkz. Kafa Ayarı #49
Sen galiba Athlon 64 , R9 295x2 efsanelerini bilmiyorsun. Bu arada INTEL in yeni işlemcilerinin özellikleri az buz biliniyor. Skaylake'den çok bir farkı da yok.
Adamlar direk "AMD çöp" diyince bende haksız olduğunu söylüyorum. İlle de AMD demiyorum. Buna 7-8 yıldır AMD işlemci kullanmam da sebeb olmuş olabilir.