Oyun için ekipman tavsiyesi

Mediamarkt'tan klavye almasını falan mı söyledim?
Blue switch bir klavyeyi deneyimlemesini, aşağı-yukarı ne olduğunu anlaması için yazdım.
5000 lira bütçeden bahsediyoruz hala blue switch, red switch yazıyorsun. Bu bütçede manyetik switchler var dost, dediğin switchler 1500 liranın üstü bütçede konuşulmamalı bile.

5000 lira bütçeden bahsediyoruz hala blue switch, red switch yazıyorsun. Bu bütçede manyetik switchler var dost, dediğin switchler 1500 liranın üstü bütçede konuşulmamalı bile.
1726081791805.png

Bu sorusuna cevap verdim zaten dostum, ona manyetik switch al yada şunu alma bunu al falan demedim. Alacaksan git dene ona göre karar ver dedim.

Arkadaşlar lütfen tartışmayın sdagfasdgas şurada fikir istiyorum yardım istiyorum @spaghettisosu dostum çok yardımcı oldun çok ayrı teşekkür ederim sana <3, peki bana önerebileceğin marka model var mı? Sen böyle bana atsan ben baksam çocukluğumdan beri PC başındayım donanımdan yazılımdan bir derece anlıyorum ama ekipmanda sıfırım ne yazık ki...
@176187 sen de haklısın anladığım kadarıyla "o parayı vermişken daha kaliteli switchleri kullansın" demek istiyorsun sana da ayrı teşekkür ederim <3 peki önerebileceğiniz ürünler var mı? Kulaklık olur klavye olur mouse olur?

Arkadaşlar lütfen tartışmayın sdagfasdgas şurada fikir istiyorum yardım istiyorum @spaghettisosu dostum çok yardımcı oldun çok ayrı teşekkür ederim sana <3, peki bana önerebileceğin marka model var mı? Sen böyle bana atsan ben baksam çocukluğumdan beri PC başındayım donanımdan yazılımdan bir derece anlıyorum ama ekipmanda sıfırım ne yazık ki...
@176187 sen de haklısın anladığım kadarıyla "o parayı vermişken daha kaliteli switchleri kullansın" demek istiyorsun sana da ayrı teşekkür ederim <3 peki önerebileceğiniz ürünler var mı? Kulaklık olur klavye olur mouse olur?
Tabii ki o da haklı, ben manyetik switchleri de göz önünde bulundurarak blue switchlere geçmeyi düşündüğünüzü sandım, yanlış bir anlaşılma oldu.
Eğer ki boyutu tamamsa, üstte arkadaşın attığı Wraith klavye gayet iyidir, zaten manyetik switch.
Bilmiyorsanız, manyetik switch demek ne kadar basarsanız o kadar algılıyor demek. Yani, gaz vermek yada fren basmak gibi. Hem ses ayarlamak için knobu da var.
Fare ve kulaklık konusunda hiç bir fikrim yok açıkçası.
Ancak bildiğim kadarıyla atılan magnezyum farenin bataryası 300 mah, ve Hz değeri yüksek olmasından dolayı şarjı çok uzun süre gitmez diye düşünüyorum. Yine de emin değilim, ona göre.

@176187 gösterdiği klavye çok hoş duruyor ama hiç kullanmadım bilek desteği yok minicik klavye tuş kombinasyonu bile farklı ş falan gözükmüyor "he çok da şart değil" ama tereddütteyim bilemiyorum.

@176187 gösterdiği klavye çok hoş duruyor ama hiç kullanmadım bilek desteği yok minicik klavye tuş kombinasyonu bile farklı ş falan gözükmüyor "he çok da şart değil" ama tereddütteyim bilemiyorum.
Bilek desteği fazlasıyla gereksiz.

Ş falan gözükmüyor ama hala kullanabilirsiniz tuşları. US ANSI layout olduğu için o keycapler yok. İsterseniz daha sonra keycap alıp takabilirsiniz.

Ekstradan bilek desteği alabilirsiniz sonradan. Amazon'da falan satılıyor, %75 klavye için bilek desteği diye aratırsanız çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı