Oyun için en iyi performansı verecek Windows sürümü nedir?

burk19

Hectopat
RAM
8 GB 4X2
İşlemci
A8 7650k
Sistem APU.
Merhaba arkadaşlar. Forumda böyle fazla konu gördüm. Çoğunu okudum, inceledim. Sistemim belirttiğim gibi oyunlarda fazla efekt olan kısımlarda bazen FPS değerim 60'ın altına iniyor ve oyunum kasıyor. Sizlerden en iyi FPS değerini alabileceğim Windows sürümünü istiyorum ama bazı merak ettiğim kısımlar var. Bazıları riskli demiş, mesela ne gibi riskleri var? FPS'e büyük bir etki eder mi? Aşağıya 2 konu bıraktım örnek olarak. Risk derken tam olarak neden bahsediyorlar?

Hocam modlu ISO'lar tam olarak ne oluyor peki? Ve bu dediğinizi format atar gibi mi kuracağım.

Modlu Windows sürümleri, NTLite ve benzeri araçlar ile başka kişiler tarafından hazırlanıyor. Ancak güvenlik hakkında bir garantisi yok. Benim bahsettiğim ise, Microsoft tarafından hazırlanmış. Evet, format atar gibi kuracaksınız.

Modlu Windows sürümleri, NTLite ve benzeri araçlar ile başka kişiler tarafından hazırlanıyor. Ancak güvenlik hakkında bir garantisi yok. Benim bahsettiğim ise, Microsoft tarafından hazırlanmış. Evet, format atar gibi kuracaksınız.

Hocam son sorum olacak kusura bakmayın. Fpsimde fazla etkisi olur mu?

Ve hocam bunu kurarken etkinleştirme anahtarı gibi bir şey çıkacak mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı