Oyun için en iyi PS3 nedir?

Hocam hiç bilmiyordum. Ben Super Slim kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bakım yaptırmadım. Sorun da çıkmadı. Zaten oynadığım oyunlar da zor oyun değil.
Hocam ısınma sorunu dışında pek bir şey olmaz bakım yapılmadıysa er ya da geç oyun ortasında kapanmalar başlar.

O zaman Slim. Ama artık mağazalarda kutulu PS3 oyunu bulamazsınız.

Sorun değil.
Dostlar PS3 Slim mı diyorsunuz şimdi.
Orijinal yapmıyor derken? A1 Türkçe sanırım. PS3 için Slim bakabilirsin.

Kırık PS4 yani.
Kırdıracaksanız, Pes'in myClub gibi servislerini kullanamazsınız. İnternet bağlantınız olmaz yani. Bende 160GB'lık modeli vardı. İçinde de 60 oyun vardı, gayet güzeldi.

En gelişmişi falan değil, bütün PS3'lerde aynı donanım var. Alakası bile yok.

O zaman neden Slim ve super Slim olarak ayrılıyorlar hiç mi donanım farklılıkları yok.

O zaman neden Slim ve Super Slim olarak ayrılıyorlar hiç mi donanım farklılıkları yok.
Var. Slim ve Super Slim cihazı küçültüp ucuzlatmak için yapılmıştır. Üç cihazın temel donanımı da birebir aynıdır.

Yeni modeller geldikçe işlemci nanometresi küçültülerek ısınma azaltılmış ve verimlilik artmıştır. Ama aynı işlemcidir. Hiçbir performans farkı yoktur.

Fat kasalarda PS2 oyunlarını oynatacak özel donanım ve 4 tane USB portu bulunurken Slim ve Superslim modellerde bu PS2 donanımı kaldırılmış ve USB portu sayısı ikiye düşürülmüştür.

Fat kasadan slim kasaya geçerken piyano siyahı plastikten mat siyah plastiğe geçilmiştir. Slimden Super Slim kasaya geçerken plastik kalitesi ciddi oranda azalmıştır.

Super Slimde HDD kaldırılıp(sonradan takılabilecek slot var) daha ucuz olan 16 GB(12 GB kullanılabilir) anakarta lehimli depolama konulmuştur. Maliyetten kısmak amacıyla elektrik motorlu disk sürücüsü kaldırılıp kapaklı bir okuyucuya çevrilmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı