Selamlar, oyun için en iyi performansı hangi sürüm de alırım?
Win 7 (Ultimate)
[BGCOLOR=transparent]Win 8.1 (Pro var sanırım Ultimate yok diye biliyorum hiç kullanmadım daha önce)[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]Win10 (Hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Donanım eski olduğundan dolayı desteklemeyecektir veya tam performans alamayacağım.)[/BGCOLOR]
En iyi Windows 10 sürümü Enterprise'dir. Ancak şirketler için BT uygulamaları gibi ekstra yazılımlarla birlikte gelir. Pro ise Gaming ve Orta halli PC'ler için tasarlanmıştır.
Win 7 (Ultimate)
[BGCOLOR=transparent]Win 8.1 (Pro var sanırım Ultimate yok diye biliyorum hiç kullanmadım daha önce)[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]Windows 10 (Hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Donanım eski olduğundan dolayı desteklemeyecektir veya tam performans alamayacağım.)[/BGCOLOR]
Windows 7 (Ultimate)
[BGCOLOR=transparent]Windows 10 (Hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Donanım eski olduğundan dolayı desteklemeyecektir veya tam performans alamayacağım.)[/BGCOLOR]
Windows 11'i kaldırır diye düşünüyorum tabii bu PC'nizin işlemci markası ve ekran kartına dayalı olduğu için (anakartı yanabilir) o yüzden Windows 10 Pro öneriyorum Home biraz garip gelebilir.
Selam, oyun için en iyi performansı hangi sürüm de alırım?
Windows 7 (Ultimate)
[BGCOLOR=transparent]Windows 10 (hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Donanım eski olduğundan dolayı desteklemeyecektir veya tam performans alamayacağım.)[/BGCOLOR]